İzmir Ve Ege'de Benzeri Olmayan Bir Proje Yapıyoruz

İzmir Ve Ege'de Benzeri Olmayan Bir Proje Yapıyoruz

Eğitim, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Mirnas Grup'un yönetim kurulu başkanı Fırat Atlıhan, Mirnas Bahçeşehir projesini İzmir ve Ege'de benzeri olmayan estetik ve  kaliteyi esas alan bir anlayışla inşa ettiklerini söyledi.

A+A-

Dört farklı şehirde 1.000'in üzerinde çalışanıyla hizmet veren Mirnas Grup, eğitim ve turizm sektörlerinden sonra aile mesleği olan inşaat sektöründe de yatırım yapmaya karar verdi. Mirnas Yapı'yı kuran Fırat Atlıhan, konuttaki ilk projesini Turgutlu'da hayata geçiriyor. Atlıhan, "60 yılı aşkın bir süredir inşaatla ilgilenen bir aileyiz. Bunun tecrübesini projemizde yansıttık. Her yaş grubunun ihtiyaçlarını karşılayabilecek donatıları olan, 12 ay yaşamı içinde barındırsa da bahar ve yaz aylarında yazlık havasını verecek bir proje oluşturduk Projemize başlarken yoğun bir Ar-Ge çalışması içine girdik. Hedefimiz şu an benzerinin olmadığı çok uzun yıllar da olamayacağı bir projeyi hayata geçirmekti, bunu gerçekleştirdik. Turgutlu'da talebin buna uygun olduğunu gördük. Çünkü Turgutlu zengin tarımı, Organize sanayi bölgeleriyle birlikte bir ayağı Kemalpaşa'ya bağlı,. Kemalpasa'ya 15, Bornova'ya 25 dakika mesafede, ileride İzmir'in bir semti olarak algılanacak bir ilçemiz. İzmir'deki emsallerine bakılacak olursa da fiyat olarak son derece cazip " dedi.

Kaliteyi esas aldık

Atlıhan, projenin özellikleri hakkında ise şunları söyledi: "Projemiz 40.000 metrekare alana kurulu, 15 bloktan oluşuyor. 1+1, 2+1,3+1,4+1 dairelerin yani sıra dublex , teraslı ve bahçeli daire seçenekleri yer alıyor. Burada peyzaja çok önem verdik ve 28.500 metrekarelik açık alana spor salonu, açık ve kapalı havuzlar, açık ve kapalı otoparklar, basketbol,  tenis ve futbol sahaları, amfi alanı çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş yolları, spa ve sauna alanları ve kreş koyduk. Sitenin içinde Bahçeşehir Koleji’nin yer alması projeye ayrı bir değer katmaktadır. Bu projemizi de hayata geçirirken yine kaliteyi esas aldık. Bu çalışma yöntemimiz ile 2025'te Aralık Ayın da teslim edilmesi gereken ilk etap 340 dairenin teslim tarihini 2024 Aralık Ayı’na aldık. Aynı şekilde Bahçeşehir Koleji’nin bitimini de bir yıl öne alıp 2024 Eylül Ayı’nda eğitim öğretime başlayacak.

Pera Bayraklı projesi geliyor

Mirnas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Atlıhan, İzmir'in Bayraklı ve Çeşme ilçelerinde iki yeni proje için harekete geçtiklerini söyledi. Mirnas Yapı'nın ilk gökdelen projesi “Pera Bayraklı” Şubat Ay’ında gerçekleşecek lansman ile tanıtılacak. Atlıhan projeyle ilgili şu bilgileri aktardı:" Türkiye'nin Manhatten'ı Bayraklı'da örneği olmayan bir rezidans projesini hayata geçireceğiz. Şubat ayında lansmana çıkmayı planlıyoruz.33 kattan oluşan projemizde 294 bağımsız bölüm yer almaktadır.      Sıra dışı ve güzel bir proje olacak. Her bir detayına hassas bir şekilde indiğimiz projenin hazırlık sürecinde çok keyif aldık. 1+1'den 4+1'e kadar yelpazesi geniş bir daire Çeşitliliğimiz ve sosyal donatılarımız fazla olacak .İzmir Körfezi manzarasına hakim projemiz ferah, kullanışlı ve modern çizgilere sahip bir çok farklı özelliği tek çatı altında topladık. Ülkemizin gözde turizm merkezi olan Çesme'de ise yine Ege'nin esintilerini yansıtacak yeni villa projemizi de kısa süre içinde hayata geçireceğiz"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.