İzmir 35 Narlıdere Satışa Çıktı! Fiyatlar 2 Milyon 650 TL'den Başlıyor

İzmir 35 Narlıdere Satışa Çıktı! Fiyatlar 2 Milyon 650 TL'den Başlıyor

İzmir 35 Yapı tarafından İzmir Narlıdere'de hayata geçirilen İzmir 35 Narlıdere projesi lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Projedeki dairelerin fiyatları 2 milyon 650 liradan başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor.

A+A-

192 konutun yer aldığı  İzmir35  projesi lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.  Projede yer alan konutların teslimi 2023'te yapılacak. 

Proje içerisindeki 2+1 dairelerin büyüklükleri 63 metrekareden, 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 105 metrekareden başlıyor. Projede bahçe katlı ve teras daireler de yer alıyor. 

Proje içerisindeki konutların fiyatları ise 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel seçeneklerle satışa sunulan konutlarda birden fazla ödeme seçeneği bulunuyor.

izmir-35-narlidere-fiyat.jpg

Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulandığı İzmir35'te ek olarak yüzde 30 peşin ödemeli seçenekte 15 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Çok sayıda sosyal olanağın bulunduğu İzmir35'te 2 adet açık havuz, 1 adet kapalı havuz, sauna, otopark, oyun alanları, fitness salonları, basket sahası ve tenis kortları yer alıyor.

izmir-35-narlidere-satilik.jpg

Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkla bulunan İzmir35 Narlıdere Pazar yeri ve Ekonomi Üniversitesi'ne yakın konumda yükseliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.