İstova Kağıthane'de Teslimler Temmuz 2020'de Başlıyor

İstova Kağıthane'de Teslimler Temmuz 2020'de Başlıyor

Yamaç Yapı tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen İstova projesinin inşaatında sona yaklaşıldı. 7 dönüm arazi üzerinde yükselen projede teslimler temmuz 2020'de başlıyor.

A+A-

İstanbul'un Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen ve yüksek yatırım değeri taşıyan bölgelerinden Kağıthane'de Yamaç Yapı Arizona işbirliği ile 7 dönüm alan üzerinde 80 bin metrekare inşaat alanına sahip,  15’er katlı 4 blok şeklinde tasarlanan İstova Kağıthane projesi’nde teslim tarihi yaklaşıyor.

Maslak-Büyükdere-Levent hattına yakın konumu ve Beşiktaş, Şişli, Mecidiyeköy’e ulaşım kolaylığı ile hem yatırım, hem de oturum amaçlı değerlendirilebilecek olan proje 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar 55 farklı tipte 523 konut, 50 ticari üniteden oluşuyor.

2 bin metrekare yeşil alan, Bina çatılarında ortak kullanım amaçlı 2 bin metrekare teras alanı ve 3 bin 500 metrekare sosyal tesis alanı mevcut proje 800 araçlık kapalı otopark alanına sahip.

Levent-Büyükdere Caddesi’ne, köprü bağlantı yollarına, AVM’ler, eğitim kurumları ve hastanelere yakın olan proje teslim tarihi Temmuz 2020.

Zengin sosyal donatı alanlarına sahip…

‘İstova’da yarı olimpik havuz, jakuziler, stres ve radyasyona karşı tuz odası, sauna, spa ve solarium odası, profesyonel eğitmenlerin olduğu spor salonu, pilates salonu, bilardo ve masa tenisi salonu, mini futbol sahası, çocuk oyun odası, parti odası, müzik odası, sinema salonu, toplantı odası, kafeteryalar, özel güvenlik ve karşılama lobisi, katlı kapalı otopark bulunuyor.

İstova Kağıthane projesi konum olarak Kağıthane metro istasyonuna 3 dakika, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneline 2 dakika, E-80 Karayoluna 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 8 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 25 dakika, 3. Havalimanı’na 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 50 dakika, Vadi istanbul AVM’ye 5 dakika, Belgrad Ormanı’na 5 dakika, Alibeyköy Kent Ormanı’na 5 dakika, Vialand Eğlence Merkezi’ne ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

İstova Kağıthane'de şirket bünyesinde 24 aya kadar vade farksız ödeme seçeneğinin yanında banka kredisi seçeneğini de sunuluyor. Banka kredili ve peşin alımlarda yüzde 10’a varan indirim yapılıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.