İstanbul’da 3 Yeni Metro Hattı Hizmete Girecek

İstanbul’da 3 Yeni Metro Hattı Hizmete Girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eylül sonu-ekim başı gibi İstanbul'da 3 metro hattının hizmete açılacağını ifade etti.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında Sancaktepe’de vatandaşlarla bir araya gelen Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eylül ayında Sabiha Gökçen Havalimanı ve E-5 arasındaki mahalleleri birbirine bağlayan metronun, Ekim ayında İstanbul Havalimanı metrosunun ve Kasım ayında da Çam ve Sakura Hastanesi Metrosu’nun hizmete gireceğini söyledi.

Karaismailoğlu, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bakanlığımızdaki kadrolar ile birlikte inşallah önümüzdeki günlerde İstanbul’da her ay bir metro açmayı planlıyoruz. Sabiha Gökçen Havalimanı ve E-5 arasındaki mahalleleri birbirine bağlayacak metro hattımızı eylül ayında hizmetinize sunacağız. İstanbul Havalimanı’yla, Kemerburgaz, Göktürk, Kağıthane, Beşiktaş, Gayrettepe’ye uzanan metro hattımızı da kasım ayı gibi planladık. Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi Metrosu’nu da aralık ayında hizmete sokacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.