İnvictus İnşaat'tan Çeşme'ye 5 Milyar TL'lik Yeni Proje

İnvictus İnşaat'tan Çeşme'ye 5 Milyar TL'lik Yeni Proje

Çeşme'de 1,5 milyar TL değerinde iki projeye imza atan İnvictus İnşaat 5 milyar TL'lik yeni bir projeye başlayacak. 250 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilecek olan karma projede villa, rezidans, cadde mağaza, otel ve home ofis seçenekleri olacak.

A+A-

Çeşme'de 5 milyar TL yatırımla hayata geçirecekleri karma proje için yakın zamanda lansman düzenleyeceklerini ifade eden İnvictus İnşaat yönetim kurulu başkanı Üzeyir Adıgüzel,  "Alaçatı’daki ikinci projemizi bu yıl sonunda hayata geçirmeyi planlıyoruz. Yaklaşık 5 milyar TL’lik bir yatırımla bölgeye yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz. Projemiz 250 bin metrekare arazi üzerinde yaklaşık 128 bin metrekare yeşil alana sahip olacak şekilde konumlanacak. Müstakil villa ve rezidansların yanı sıra açık hava cadde mağazaları, otel, home ofis seçenekleri ile örnek bir karma proje olacak.

400 MİLYONLUK OTEL PROJESİ

Çeşme’nin en değerli bölgesi Alaçatı Port’ta yer alan, denize sıfır konumuyla dikkat çeken 30 bin 800 metrekare arazi üzerinde 400 milyon TL’lik yatırımla yeni otel projesine başladıklarını ifade eden Adıgüzel proje ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi, "Otelimiz teraslı, jakuzili ve havuzlu olmak üzere 78 odadan oluşacak. Otel konforunu ev ortamında yaşamak isteyenler için ise 10 farklı tipte 25 villa da yer alacak. İçinde bulunan kapalı-açık havuz, sauna, buhar ve masaj odaları sayesinde misafirlerimiz konforu en üst düzeyde yaşayacaklar. Açık-kapalı otopark, restoran, kafe, bar ve butikler sayesinde tüm ihtiyaçlarını otel içinde giderebilecekler. Ayrıca otelin hemen önünde yer alan iskele sayesinde teknelerini yanaştırabilecekler. İnşaat tamamlandığında Çeşme’nin en yeni ve en büyük otellerinden biri olma özelliğini taşıyacak."

BODRUM'A 1,5 MİLYARLIK YENİ PROJE

Filoğlu Grup’la birlikte Bodrum en değerli lokasyonu olan Yalıkavak’ta 1.5 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirdikleri yeni proje ile ilgili bilgi aktaran Adıgüzel, "Projemiz 55 bin metrekare arazi üzerinde 11 malikaneden oluşuyor. Bodrum’da hayata geçen en büyük projeyi inşa ediyoruz. Projemiz tamamı deniz manzaralı, müstakil havuzlu ve bahçeli, en önemlisi her biri 5 bin metrekare peyzaj alanına sahip malikanelerden oluşuyor" ifadelerini kullandı.

Not: Kullanılan görsel Sunset Ilıca projesine aittir

Kaynak: Hürriyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.