İnşaat Metrekare Maliyeti Hesaplama

İnşaat Metrekare Maliyeti Hesaplama

İnşaat hesaplaması yaparken yaptığınız hatalar nedeniyle ciddi miktarlarda zarar ediyorsunuz ve bu sorunu nasıl çözeceğinizi bilmiyor musunuz?

A+A-

İnşaat hesaplama konusunda sizlerin en büyük yardımcısı olacak muhteşem bir programla hesaplamalarda yaptığınız yanlışları ortadan kaldırıyoruz. Üstelik hata oranını neredeyse yok sayıyoruz. İnşaat hesaplaması yapmak için özel hazırlanmış uygulamamız %98 oranında başarı ile hataları hayatınızdan silip atıyor. Ayrıca sizlerin unutabileceği detayları sizlere hatırlatarak sonradan ortaya çıkacak ekstra maliyetleri önlüyor. Peki, inşaat hesabı programı bunlar dışında neler yapıyor? Buyurun hep beraber inceleyelim!

İnşaat Maliyeti Hesaplama Programı Neler Sunuyor?

İnşaat maliyeti hesaplama programı klasik bir excel hesaplamasından çok 1000’e yakın projenin değerlendirilmesi ile ortaya konmuş sistemi ile en ufak detayları dahi gözden kaçırmıyor. İster manuel ister otomatik olarak en güncel inşaat giderlerinin baz alınması sayesinde bir yapı için ne kadarlık bir harcama yapmanız gerektiğini sizlere sunuyor.

İnşaat planlaması yaparken her yapının kendine has giderleri olur. Zira bazı binalar 2 katlı bazıları 5 katlıdır. Bazı yapılarda sadece ahşap malzeme kullanılırken çelik konstrüksiyon ile inşa edilen binalar da vardır. Bu anlamda özelleştirebileceğiniz detayları ile tamamen sizin yapınız için bir hesap çıkarılır ve hatalar minimize edilir.

İnşaat hesaplama programı hesaplama yapmasına ek olarak muhasebe programı olarak da sizlere katkılar sunar. İnşaat maliyetlerinde sizi zarardan kurtarırken ayrıyeten bir muhasebe programı satın almanıza da gerek bırakmayan inşaat maliyeti hesaplama programı; işçilere verdiğiniz avanslar, genel giderler ve diğer giderleri tek tek kayıt altına almanıza imkan tanır.

İnşaat Maliyet Hesabı Avantajları

İnşaat maliyet hesabı temel anlamda bütçenize katkı sağlarken size pek çok alanda katkı sağlar. Peki, bu katkılar nelerdir buyurun hep beraber inceleyelim.

  • Paranızın yok yere çar çur olmasını engeller.
  • Manuel bir hesap yapmak yerine dakikalar içinde size günlerce sürecek hesapları sunar.
  • Hesaplamalar sonrasında sayfalarca rapor sunarak nerelerde ne kadar gider yapılacağının bilgisini sunar.
  • Emek harcamadan tek tıkla bilgilere ulaşmanıza imkân tanır.
  • Hata payını ortadan kaldırır.

Siz de bu muhteşem programla görülmemiş imkanlardan faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.