İnandığımız Projelere Yatırım Yapmaya Devam Edeceğiz

İnandığımız Projelere Yatırım Yapmaya Devam Edeceğiz

Hay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Harun Göçeri, “Menemen’de 114 konutluk inşaatımız devam ediyor. Çiğli Harmandalı’da 264 konut 3 ticari ünite yapacağız. 2025’ten sonra yatırımlara hız vereceğiz. İnandığımız projelere yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

A+A-

İnşaatt geçmişinin 1970'li yıllara dayandığı Göçeri Ailesinin üyesi Harun Göçeri, 2005 yılında Hay Yapı'yı kurarak sektöre adım attı. İlk olarak Manisa'da inşaat faaliyetlerine başlayan Hay Yapı, 2010 senesinde yatırımlarını İzmir'e kaydırdı. Karşıyaka'dan sonra kuzey aksına yönelen Hay Yapı, burada da önemli projelere imza attı. Firma, inşaat sektörü dışında PVC doğrama ve akaryakıt istasyonlarına da yatırım yapıyor.

Deluxe Kuzey özel bir kompleks olacak

Hay Yapı Deluxe 1-2-3-4 projelerini Harmandalı'da hayata geçirecekleri sırada imar sorunu çıktığını belirten Harun Göçeri, "267 bağımsız bölümden oluşan, içinde üç ticari alanın olduğu bir projeydi. 36 ayda teslim edecektik. Ama imar sorunu çıkınca başlayamadık. Bu projemiz gecikince Menemen'de kendi arsamız üzerinde Deluxe Kuzey projesini hayata geçirmeye karar verdik. Deluxe Kuzey 114 konuttan oluşuyor. 4.352 metrekare arsanın üzerinde 2 blok olarak yükseliyor. 2+1, 3+1 seçeneklerimiz mevcut.  Havuzuyla, peyzajıyla çok güzel bir kompleks ortaya çıkacak. 2024'ün sonuna teslim edeceğiz" dedi.

deluxe-kuzey.jpg

Kuzey aksına yatırıma devam

Bugüne kadar 400 konut inşa ettiklerini belirten Göçeri, hedeflerini ise şu sözlerle anlattı: "Kuzey aksı yatırıma çok uygun. Gelişmekte olan bölge. Hem yatırımın karşılığı hızlı oluyor hem de alan kişiler memnun kalıyor. Bu nedenle kuzey aksına yönelik yatırımlarımızı sürdüreceğiz. 2025'ten sonra daha da büyük yatırımlar yapacağız. 5 yıl içinde 400 konut daha yapmayı planlıyoruz. Bunun dışında Dikili'de de 44 villalık bir projeyi ilerleyen zamanlarda hayata geçireceğiz" dedi.

İnşaat dışında farklı yatırımlara yöneldi

15 Temmuz darbesi sonrası sepetteki yumurtaları çeşitlendirmek istediklerini bu nedenle PVC doğrama sektörüne adım attıklarını söyleyen Göçeri, şu ifadeleri kullandı: "4 yıl önce bu sektöre girdik. Burada 15 kişilik bir ekibimiz işleri yürütüyor. Cam balkon, doğrama, panjur, cephe giydirme vb. ürünler yapıyoruz. İnşaatta olduğu gibi burada da belli bir kalite standartını yakaladık.  İlerleyen zamanlarda daha da büyümeyi hedefliyoruz. Son teknoloji ürünleri alarak yatırımlarımızı artırıyoruz." 

2 akaryakıt istasyonu

İnşaat sektörünün yanı sıra 2 adet akaryakıt istasyonu yatırımı da gerçekleştireceklerini ifade eden Göçeri, "İstasyonlarımızın ilkini Bayındır'da açacağız. 10 dönüm arsa üzerine kurulu, içinde 7 tane ticari alan olacak. İstasyonun işletmesini de biz üstleneceğiz. Bunun yanı sıra Eski Foça yolu üzerinde bir akaryakıt istasyonunu daha açacağız. Ruhsat çalışmaları hala devam ediyor. Bürokratik işlemler bittikten sonra inşasına hızlı bir şekilde başlayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.