İhalesi Resmi Gazete'de Yayınlandı! 2 İlde Yeni Otoyol Yapılacak

İhalesi Resmi Gazete'de Yayınlandı! 2 İlde Yeni Otoyol Yapılacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, 2 ilde yeni otoyol yapılması için ihaleye çıkıyor. Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ile Antalya-Alanya Otoyolu'nun ihalesi Resmi Gazetede yayınlandı. Teminat tutarı 50 milyon olarak belirlenen ihaleler 24-25 ağustosta yapılacak

A+A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), iki otoyol için düğmeye bastı. Karayolları Genel Müdürlüğü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de konu ile ilgili ilanları yayımladı.

Söz konusu ilanlara göre, Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ile tüm istekliler arasında Kapalı Teklif Alma Usulü ile gerçekleştirilecek. İhale "Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu Projesi"nin 3996 sayılı Kanun ve bu Kanunun Uygulama Usul ve Esaslarına ilişkin 2011/1807 sayılı Bakanlar Kurulu Kararında belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde, finansmanı, projelendirilmesi, yapımı, işletilmesi, işletme süresi boyunca her türlü bakımı, onarımı ve sözleşme süresi sonunda Otoyolun her türlü borç ve taahhütlerden ari, bakımlı, çalışır, kullanılabilir durumda ve bedelsiz olarak İdareye devredilmesi konularını kapsıyor. Söz konusu ihale 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 10.30'da yapılacak. İhalenin geçici teminat tutarı 50 milyon lira şeklinde belirlendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Antalya-Alanya Otoyolu Projesi'ni Yap-İşlet-Devret (YİD) Modeli ile tüm istekliler arasında Kapalı Teklif Alma Usulü ile ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihalenin konusu "Antalya-Alanya Otoyolu Projesi"nin 3996 sayılı Kanun ve bu Kanunun Uygulama Usul ve Esaslarına ilişkin 2011/1807 sayılı Bakanlar Kurulu Kararında belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde, finansmanı, projelendirilmesi, yapımı, işletilmesi, işletme süresi boyunca her türlü bakımı, onarımı ve sözleşme süresi sonunda Otoyolun her türlü borç ve taahhütlerden ari, bakımlı, çalışır, kullanılabilir durumda ve bedelsiz olarak İdare?ye devredilmesi şeklinde bildirildi. Merakla beklenen ihale, 25 Ağustos 2022 tarihinde saat 10.30'da yapılacak. İhalenin geçici teminat tutarı 50 milyon TL olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.