Huma Yapı Çengelköy'e 168 Yeni Konut İnşa Edecek

Huma Yapı Çengelköy'e 168 Yeni Konut İnşa Edecek

Huma Yapı'nın Çengelköy'e yapacağı Vadi Çengelköy projesi 25 bin metrekare arsa üzerine 168 daireden oluşacak.

A+A-

Mimar Yusuf Aydın tarafından 2007 yılında kurulan Huma Yapı, İstanbul’un birden fazla  semtinde inşaa ettiği projeler ile kendinden söz ettirmeyi başardı. Huma Yapı, şimdi ise İstanbul’un en gözde semti olan Çengelköy'e yeni projesi ile geliyor. Mimar Yusuf Aydın; “Çengelköy‘ün kalbinde 40 yıllık metruk yapıları yaşama değer katacak detaylarla birlikte dönüştürüyoruz” diye konuştu.

Proje hakkında konuşan Mimar Yusuf Aydın: “Bir semti yaşanılır yapan çevre düzeni ve mimari yapısıdır” dedi.

PROJENİN DETAYLARI

Söz konusu Vadi Çengelköy projesi 25 bin metrekare arsa üzerine 168 daireden oluşacak şekilde inşa edilmesi planlanıyor. Vadi Çengelköy projesi Çengelköy'de yükselecek.

Toplamda sekiz bloktan oluşacak proje; "7-24 güvenlik, kadın ve erkekler için ayrı ayrı fitness salonları, kapalı - açık otoparklar, çocuklar için interaktif oyun alanları ve açık kapalı internet salonları bulunacak. 

Site sakinleri için, peyzaj alanları, kameriye alanları, yürüyüş alanları, parti evi, barbekü alanları,kreş, sohbet köşeleri meyve bahçeleri yürüyüş yolları, kesintisiz elektrik güç kaynağı, evcil hayvan gezdirme alanı, sınırsız Wi-Fi,  yerden ısıtma,  özel tasarım mobilyalar ,misafir karşılama alanları ,VİP girişler gibi yaşama değer katan her türlü detay" yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.