HSN Kentsel Dönüşüm'den İstanbul Beykoz'a Yeni Proje

HSN Kentsel Dönüşüm'den İstanbul Beykoz'a Yeni Proje

Hasanoğlu Şirketler Grubu İştirakiyle kurulan HSN kentsel dönüşüm şirketi ilk projesini İstanbul Beykoz'da hayata geçiriyor. 30 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 2 etap olarak inşa edilecek.

A+A-

İnşaat sektöründe 28 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm yeni yatırımlarını Beykoz’da hayata geçirecek. 

Şirket, bölgedeki arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarını başlattı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, "Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar 2 milyar TL yatırım ile 1 milyon metrekareyi aşkın inşaat alanına ulaştık. Grup şirketimiz HSN Kentsel Dönüşüm ile İstanbul’un gözde semti Beykoz’da arsa yatırımlarına başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Grup şirketimiz ile birlikte sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirecek olmanın heyecanı içerisindeyiz" diye konuştu. 

İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da yükselecek

HSN Kentsel Dönüşüm’ün Beykoz’da inşa edeceği projede iki etap bulunacak. Projenin ilk etabı 35 bin metrekare arsa üzerinde, 75 bin metrekare, ikinci etabı ise 13 bin metrekare arsa üzerinde 30 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak. 

İstanbul’un en önemli ulaşım ağının merkezinde yükselecek olan proje, Avrupa Otoyolu’na 4 kilometre, Kuzey Marmara Otoyolu’na 10 kilometre, Beykoz Sahili’ne 3 kilometre mesafede konumlanacak. 

Aile konseptinde tasarlanan 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konutlar, Boğaz ve doğa manzarasıyla yatırımcısına şehrin içinde aynı zamanda şehirden uzak bir yaşam sunacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.