HitYaşam Ankara Fiyat Listesi

HitYaşam Ankara Fiyat Listesi

Hit Yapı tarafından Ankara Yeni Batı mahallesinde hayata geçirilen Hiyaşam projesi satışa çıktı. Hityaşan Ankara projesinde daire fiyatları 475 bin liradan başlıyor.

A+A-

Ankara’nın hızla gelişmeye devam eden ve en değerli bölgelerinden biri olan Yeni Batı Mahallesi’nde hayata geçirilen HitYaşam projesi satışa çıktı. Konumu ve ulaşım kolaylığı ile kazanç sağlayan proje önemli bir yatırım fırsatı olarak yükseliyor.

3 ayrı tarzda tasarlanan HitYaşam projesinde özgün yaşam alanları sunan daire seçenekleri yer alıyor. Proje içerisinde 2+1 ve 2,5+1 daire tipleri bulunuyor.

Toplam 126 adet daire ve 34 adet cadde mağazasından oluşan HitYaşam Ankara projesi Hit Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede 2+1 daireler 93 metrekare, 2,5+1 daireler ise 131 metrekare olarak dizayn edildi.

Atatürk Olimpiyat Parkı ve Nata AVM arasında yer alan proje İstanbul Yolu Metrosu'nun yanı başında yükseliyor. Projede 2+1 evlerin fiyatları 475 bin ile 520 bin TL arasında, 2,5+1 evlerin fiyatları ise 615 bin ile 630 bin TL arasında değişiyor.

HitYaşam Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında cadde mağaları, fitness salonu, 7/24 güvenlik ve açık kapalı çocuk oyun alanları bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.