Hilton 10 Yeni Otel Açıyor!

Hilton 10 Yeni Otel Açıyor!

Türkiye'deki portföyüne üç yeni Hampton by Hilton tesisi ekleyen Hilton, 2020 yılında Türkiye genelinde portföyüne eklediği otel sayısını 10’a çıkardı.

A+A-

Hilton, imzalanan üç yeni anlaşmayla Hampton by Hilton Denizli Güney, Hampton by Hilton İstanbul Unkapanı ve Hampton by Hilton İstanbul Sirkeci tesislerini portföyüne ekledi. Daha önce eklenen Tekirdağ’ın Çerkezköy ve Istanbul’un Arnavutköy ilçesindeki tesislerle birlikte, Hilton bu yıl portföyüne beş yeni Hampton by Hilton eklemiş oldu.İmzalanan yeni anlaşmalarla ile bu yıl onaylanan proje sayısı toplamda 10'a ulaşan Hilton, Türkiye'deki portföyüne 1.400'ün üzerinde yeni oda kattı.

Hilton EMEA Bölgesi İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon, "2020 yılında sektörümüzde yaşanan tüm zorluklara rağmen Türkiye'deki portföyümüzü genişleterek önemli bir büyüme ivmesi kazandık. Pazardaki otel sahipleri yeni projeler geliştirirken markalarımıza sınıfının en iyisi olarak bakmaya devam ediyor. Bu 3 yeni anlaşma bizi Türkiye’deki faaliyette ya da geliştirilmekte olan toplam 100 otellik dönüm noktamıza daha da yakınlaştırdı. Bu hedefimize ulaştığımızda toplam 100 otelin 20’den fazlası Hampton By Hilton olacak” dedi.

Hampton by Hilton konuklarını istikrarlı bir kalite deneyimi, düşünceli ve güler yüzlü bir hizmet ve yüksek katma değer yaratma anlayışıyla karşılıyor. Misafirlere verilen hizmetler arasında ayrıca, ücretsiz sıcak kahvaltı, 24 saat açık aperatif alanı, enerjik ve ferah bir konsepte sahip lobi, tüm alanlarda ücretsiz Wi-Fi erişimi, fitness merkezi ve 24 saat açık iş merkezi bulunuyor.

Hampton by Hilton İstanbul Sirkeci

2022 yılında açılması beklenen 102 odalı tesis, İstanbul'un en çok ziyaret edilen bölgelerinden biri olan Fatih ilçesindeki Sirkeci semtinde bulunuyor. Tarihi İstanbul yarımadasındaki tüm önemli turistik mekanlara yürüme mesafesinde olan tesisten şehrin diğer bölgelerine toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabiliyor.

Hampton by Hilton İstanbul Unkapanı

155 odalı bu orta ölçekli tesis Fatih ilçesinin Unkapanı semtindeki harika konumuyla dikkat çekiyor. 2024 yılında açılması beklenen tesis, tarihi İstanbul yarımadasındaki önemli yerlerin yanı sıra üç büyük üniversiteye, IMÇ ticaret merkezine, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, ayrıca Beyoğlu, Taksim ve Karaköy gibi semtlere de çok yakın mesafede bulunuyor.

Hampton by Hilton Denizli Güney

2022 yılında açılması beklenen 150 odalı tesis, Hilton'un önemli bir sanayi merkezi olan Denizli'nin güneybatı bölgesindeki ilk oteli olacak. Denizli'yi Antalya'ya bağlayan ana yol üzerinde konumlanan tesis şehir merkezine kolay erişim imkanı sunacak. Konukların Hampton by Hilton tesisinden bekleyebilecekleri tüm özelliklere sahip olacak otelde ayrıca 100 kişilik bir toplantı salonu bulunacak.

 

Türkiye'de yedi markadan oluşan portföyüyle hizmet veren ve ülke genelinde 68 otelin işletmeciliğini yapan Hilton, geçtiğimiz haftalarda Hilton Mall of İstanbul'u faaliyete geçirdi ve LXR Hotels & Resorts markasını Bodrum'la tanıştırdı. Şirketin ayrıca geliştirme sürecinde olan 28 oteli bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.