Hilal Hill Satışa Çıktı! Fiyatlar 800 Bin TL’den Başlıyor

Hilal Hill Satışa Çıktı! Fiyatlar 800 Bin TL’den Başlıyor

Bahaş Holding Büyükçekmece’de  750 milyon TL yatırımla hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi Hilal Hil’de satışa başladı. Toplam 1450 konut, 50 ticari alandan oluşan Hilal Hill projesinde fiyatlar 800 bin TL’den başlıyor.

A+A-

Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında geliştirilen projenin ilk etabı, 6 bin 801 metrekarelik arazi üzerinde, yüzde 65’i yeşil alana sahip 5 katlı 10 bloktan oluşacak. Projenin ilk etabında 2+1, 3+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte 110 daire, 800 metrekarelik ticari alan yer alacak. Geniş yeşil alanı, depreme karşı güvenli yapısı, sosyal olanakları ve lüks donanıma sahip daireleri ile yatırımcıları sağlık ve güvenlik temalı üst düzey yaşam alanıyla buluşturmaya hazırlanan projede daire fiyatları, 800 bin TL’den başlıyor.

Bu yılın başında başlattığı kentsel dönüşüm atağında kısa sürede önemli bir mesafe kat eden Bahaş Holding, Büyükçekmece’de Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün önderliğinde başlatılan toplu kentsel dönüşüm hareketine sektördeki köklü deneyimi ve donanımıyla ile yön veriyor. Bölgedeki toplu kentsel dönüşüm hareketinde adeta tek başına ilerleyen holding, yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip riskli binaları dönüştürerek Büyükçekmece’yi olası depreme karşı korumayı hedefliyor. Bölgeyi adeta yeniden inşa etmeyi planlayan Bahaş Holding, depreme dayanıklı, geniş yeşil alanı ve sosyal olanakları bulunan, lüks konutlardan oluşan projeler üreterek bölge insanını sağlıklı, kaliteli, güvenli ve üst düzey bir yaşamla buluşturmaya hazırlanıyor. Büyükçekmece’de hedeflediği kentsel dönüşüm projelerinin ilki olan 1450 konut 50 ticari alandan oluşan Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabı ile 110 daire ve 800 metrekarelik ticari alanın dönüşümünü sağlayacak. 2+1, 3+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte, 135 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen dairelerin yer aldığı ilk etapta satış aşamasına geçildi. 8 etaptan oluşan proje tamamlandığında 800 riskli konut yerine, 1450 adet güveli konut inşa edilmiş olacak.

hilal-hill-projesi.jpg

Kentsel dönüşümde markalaşan bir holding olarak Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi ile yaklaşık 65 bin metrekarelik alanda 800 riskli dairenin dönüşümüne imza atmayı hedeflediklerini belirten Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, projeye ilişkin şu bilgileri verdi:

Sağlık ve güvenlik temalı ayrıcalıklı yaşam alanları geliştirecek

“Büyükçekmece, yapı stoğunda yer alan riskli binaları nedeniyle her zaman markajımızda olan bir bölgeydi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün önderliğinde başlatılan toplu kentsel dönüşüm ile harekete geçmeyi başardık. Bahaş Holding olarak, Fkg İnşaat ve Stta İnşaat ile birlikte hareket ederek 750 milyon TL’lik yatırımla, ilk etapta yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip Hilal 86 Siteleri’nin dönüşümüne imza atacağız. Bölgede geliştireceğimiz kentsel dönüşüm projeleriyle depreme karşı son derece güvenli, sağlık temalı, geniş yeşil alana ve sosyal olanaklara sahip lüks projeler geliştireceğiz. Kentsel dönüşümde marka olan bir holding olarak Büyükçekmece’yi adeta yeniden inşa etmeyi vazifemiz olarak görüyoruz. Bu kapsamda; bölgede depreme dayanıklı, geniş yeşil alanı ve sosyal olanakları bulunan, lüks dairelerden oluşan projeler üreterek yatırımcıları sağlık ve güvenlik temalı üst düzey bir yaşamla buluşturacağız. Birinci etabın yıkımını tamamladığımız Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin yüzde 65’i yeşil alandan oluşuyor. 5 katlı 10 bloktan oluşan projemizin bu bölümünde 2+1, 3+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte, 135 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen 110 adet daire ve 800 metrekarelik ticari alan bulunuyor. Dairelerimizi 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunmaya başlıyoruz.”

Büyükçekmece’nin ruhunu yansıtıyor

1450 konut 50 ticari alandan oluşacak Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi, tüm Türkiye’ye rol-model olabilecek modern bir yapılaşma örneği sunuyor. Bölgenin mimari özelliklerini yansıtan dokusuyla Büyükçekmece’nin ruhunu yaşatan proje, bölgedeki yapılarla uyumlu dış cephesi beyaz ve çatı renkleri yeşil veya mavi olacak konutlardan meydana geliyor. Büyükçekmece’de yaklaşık 65 bin metrekarelik bir alana yayılan projenin ilk etabının yüzde 65’i yeşil alandan oluşuyor. 5 katlı 10 bloktan oluşan proje; az katlı yeşili bol ferah daireler ile deniz manzaralı üst dubleks daireleri içeriyor. Büyükçekmece’de yatay mimarinin en güzel örneğini sunan proje, üst düzey yaşam olanakları sunan en yeni teknolojilere sahip, yaşanabilir, ferah, balkonlu, teraslı, bahçeli daireleriyle izole yaşam konseptini yeniden tanımlıyor.

Lokasyon- sosyal donatı olanakları

Proje, merkezi lokasyonu ve sosyal donatılarıyla da izole yaşam konseptini tamamlıyor. Eski mahalle ruhunu bugüne kazandıran proje, geçmişin nostaljik dokusuyla bugünün modern tasarımını bir araya getiriyor. Proje, Bahaş Holding’in İstanbul Büyükşehir Belediyesi için planladığı taahhüt projesi olan, Avrupa’nın düzenlenmiş en uzun sahili olma unvanına sahip, 16 kilometrelik Büyükçekmece sahiline yakın bir konumda yer alıyor. Okullar bölgesinde yer alan proje ayrıca; marinaya, Beykent Üniversitesi’ne, civardaki özel ve devlet hastaneleri ile alışveriş merkezlerine yakın mesafede yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.