Halkalı-Gebze Banliyö Hattı Nereden Geçecek? Halkalı-Gebze Banliyö Hattı İstasyonları

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı Nereden Geçecek? Halkalı-Gebze Banliyö Hattı İstasyonları

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı bugün açılıyor. Peki Halkalı-Gebze Banliyö Hattı nereden geçecek? Halkalı-Gebze Banliyö Hattı istasyonları hangileri? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...

A+A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünce çalışmaları yürütülen Marmaray Projesi'ni de içine alan Gebze-Halkalı arasındaki 76,6 kilometrelik demir yolu hattında 13,6 kilometrelik Marmaray'ın açılışının ardından geriye kalan 63 kilometrelik demir yolu hattının hizmete girmesi için geri sayım başladı.

    Günde 1 milyon yolcunun taşınması planlanan hattın Marmaray ile entegrasyonu sağlandığında Gebze'den Halkalı'ya seyahat süresi 185 dakikadan 105 dakikaya inmiş olacak.

    Tren hatlarının tamamlanması ve Marmaray projesi ile entegrasyonu sağlandığında 43 istasyonun bulunacağı hatta Bakırköy’den Bostancı’ya 37 dakika, Söğütlüçeşme-Yenikapı'nın seyahat süresi ise 12 dakika olacak.

    GEBZE-HALKALI BANLİYÖ İSTASYONLARI

    Gebze-Halkalı hattında toplam 41 istasyon bulunuyor. İşte hattın güzergahı; Halkalı, Mustafa kemal, Küçükçekmece, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy,Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı, Sirkeci, Üsküdar, İbrahimağa,Söğütlüçeşme, Feneryolu,Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Gebze

    HALKALI GEBZE TREN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

    İstanbullu banliyö trenini kullanmak için kaç para ödeyecek? Bu bilgi henüz net değil. Kesin olan tek şey 2.60 TL’lik tam akbil ücreti ve 1.25 TL’lik öğrenci basım ücreti hattın tamamı için geçerli olmayacak.

    Alınan bilgilere göre banliyö hattı için metrobüs usulü bir fiyat tarifesi uygulanacak.

    HABERE YORUM KAT

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.