Gültekin Pera İnşaat Aile Tipi 1+1 Konutlar Üretecek

Gültekin Pera İnşaat Aile Tipi 1+1 Konutlar Üretecek

Konut ve kira fiyatlarındaki artışlar nedeniyle çocuksuz ailelerin 1+1 konutlarda yaşamaya başladığını belirten Gültekin Pera İnşaat yönetim kurulu üyesi Muhammet Gültekin, ailelerin yaşayabileceği konseptte 1+1 evler inşa etmeye başladıklarını söyledi.

A+A-

İnşaat maliyetlerindeki artış ve konut arzının yavaşlaması ile birlikte kira fiyatları da tavan yaptı. Kira artışları ile birlikte 2+1 ve 3+1 ev talepleri ekonomik nedenlerden dolayı 1+1'e kaydı.

Daha önce sadece öğrencilerin ve bekarların tercih ettiği 1+1 evler artık yeni evli çiftler tarafından da tercih ediliyor. Bu talebe paralel olarak konut projeleri geliştirdiklerini belirten Gültekin Pera İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Gültekin çocuksuz ailelerin yaşayabileceği standartlarda 1+1 konutlar ürettiklerini ifade etti. Gültekin, yeni projelerinde de aile faktörünü göz önünde bulunduracaklarını ifade etti.

2024’te Kuzey aksında 500 konut üretmeyi hedefliyoruz

Çiğli'de hayata geçirdikleri projeden örnek veren Muhammet Gültekin, "Çiğli Balatçık bölgesinde hayata geçirdiğimiz 164 konutluk projemizde 82 adet 1+1 daireye yer verdik. 2+1 ve 3+1 dairelerin satışları durağan ilerlerken 1+1 satışlarımızı neredeyse tamamladık. Son dönemde talep 1+1'e döndü. Aynı bölgedeki yeni projemizde de sadece 1+1 dairelere yer verdik. Balatçık bölgesinde 1+1 talebi çok canlı. Bu bölgede konut üretmeye devam edeceğiz. Kuzey aksında 500 konut üretmeyi planlıyoruz"

3+1'deki imkanları 1+1'e taşıdık

Ailelerin de 1+1'i tercih etmelerinden dolayı 3+1 dairdeki bazı imkanları 1+1 dairelere taşıdıklarını belirten Gültekin, "1+1 dairede yatak odasına giyinme dolabı yaptık. Çamaşır ve kurutma makinesi için ayrıca bir kullanım alanı ayırdık. Altılı ankastre set ve klima yerleştirdik. Yerden ısıtma ile kullanım alanını daha da genişlettik. Balkonları geniş bir şekilde tasarladık. Yeni evli bir aile bu evde konforlu bir yaşam sürebilir. Yeni projelerimizde de aileleri düşünerek geliştirmeye devam edeceğiz"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.