Greenist Projesindeki Son Daireler Satışta!

Greenist Projesindeki Son Daireler Satışta!

Saray Grup tarafından Bahçelievler’de hayata geçirilen Greenist prosinde, geniş kat bahçeleri, iç avluları, teras ve balkonları, çocuk parklarıyla, şehirden uzaklaşmadan doğa ile iç içe sağlıklı bir yaşam ortamı sunan projede son daireler satışta…

A+A-

Saray Grup Yönetim Kurulu üyesi Talin Saraylı Dikici, Greenist’i “kuş ve kelebek dostu bir proje” olarak tanımlıyor ve şunları söylüyor: “Son yıllarda betona boğulan sıkışık kent yaşamı hepimizi olumsuz yönde etkiledi. Pandemi ise bunun üzerine tuz biber ekti. Çocuklarımızın ağaçlara sarılmasını, kuş cıvıltısı duymasını istiyoruz. Maalesef bugün, kelebeği yalnızca kitaplarda gören bir nesil yetişiyor.”

Talin Saraylı Dikici, Greenist projesinde yeşil alanlara büyük titizlik gösterdiklerini belirtiyor: “Greenist’in en önemli artılarından biri de Bahçelievler semt korusuna komşu olması. Dolayısıyla yeşile dost, bol oksijenli bir ortam zaten en baştan beri doğal olarak vardı. Bunun yanı sıra konut sakinlerine hem geniş bir peyzaj alanı hem de kişiye özel yeşil alanlar yarattık. Greenist’i kat bahçeleri, teras ve balkonlar, iç avlular ve çocuk parkları ile donattık. Yıl boyunca çiçekli kalan, bölgeye özgü bitki örtüsü ile kaplanan Greenist’in sakinlerine adeta bir ‘vaha ortamı’ sunduğunu söyleyebilirim.”

Güvenli bir sosyal yaşam, her yaşa sınırsız konfor
Greenist projesi kentin içinde daha yeşil bir çevre olanağını sunarken modern yaşamının vazgeçilmez konforlarını da bir araya getiriyor. 7/24 güvenlik, farklı tercihlere seslenen sosyal alanlar, çok sayıda otopark olanağı, güçlü bir ısı yalıtımı, enerji tasarrufu sağlayan üstün teknoloji kullanımı, yaşam keyfini artıran klima, ankastre beyaz eşya gibi pek çok özellik Greenist’i benzerlerinden ayrıştırıyor.

Greenist’te hiçbir ticari alan bulunmuyor. Projenin sosyal alanları ise özlenen bir yaşam tarzının kapılarını aralıyor. Çok amaçlı spor sahası, oyun parkları, bisiklet parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, özel çocuk kulübü, okul servisi bekleme alanı ve hobi odaları ile öne çıkan proje, özellikle çocuklu ailelerin tercihini oluşturuyor. İş stresinden bunalan yetişkinler ise sauna, buhar ve masaj odaları, açık ve kapalı havuzu, oyun salonu, kafe ve restoranı, fitness salonu, pilates ve yoga odalarında günün yorgunluğunu atıyor. Pandemiyle birlikte daha da önem kazanan özel spor alanları ve çocuk parkları, sunduğu hijyenik ortamla kullanıcıların sağlığını güvence altına alıyor.  

Konumu ve sağladığı gelişkin altyapı ile bölgenin en cazip yeşil konut projesi olan Greenist, farklı ihtiyaçlara yanıt veren 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex, 4+1, 4.5+ 1, 4.5+1 dublex, 5+1 dublex daire seçeneklerine sahip. Konutların tamamında fırın, set üstü ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, salon ve ebeveyn odasında klima bulunuyor. Greenist sakinleri ayrıca, dairelerindeki oda sayısı kadar otopark hakkı elde ediyor.

Greenist, 24 saat çalışan kamera sistemi ve giriş çıkış noktalarında yer alan görevlileriyle günün her saatinde güvenli bir yaşam ortamı sunuyor. 

Tüm bu nedenlerle, bölgede çok sayıda konut projesi bulunmasına rağmen, Greenist’teki dairelerin tamamına yakını birkaç yıl gibi kısa bir sürede sahiplerine kavuştu.  Şimdi kalan son daireler yeni sahiplerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.