Gözde Grubu 5 Yeni Projeye Başlayacak!

Gözde Grubu 5 Yeni Projeye Başlayacak!

15 projede 6 binin üzerinde konut inşa eden Gözde grubu . 2021ve 2022 yılı içerisinde Gaziemir, Urla, Alsancak ve Çiğli'de yeni konut projelerine başlayacak

A+A-

Konut ve sağlık alanında önemli projelere imza atan Gözde Grubu, İzmir'de yeni hastane projelerine imza atmaya hazırlanıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; ülke olarak zor bir yılı geride bıraktığımızı belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Türkiye'nin artık bir toparlanma sürecine girdiğini ve ekonominin yeniden canlanacağını söyledi. Grup olarak 2019 ve 2020 yılı içinde toplam 10 inşaat projesi gerçekleştirdiklerini ve hepsini tamamlayarak yaşama geçirdiklerini dile getiren Kalı, 2021 ve 2022 yıllarında konut ve sağlık alanında İzmir ve Ege Bölgesi'ne önemli yatırımlar hedeflediklerini açıkladı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İZMİR EKONOMİSİNİ CANLANDIRIR

İzmir'in göç alan bir şehir olduğunu ve konut talebinin de arttığını kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, "İzmir'in kent yapısı eski ve artık yarıdan fazlasının yenilenmesi gerekiyor. İnsanlar ekonomik durumları düzeldikçe daha iyi evlerde oturmak istiyor. Deprem riski sebebiyle insanların bir an önce sağlıklı evlere geçmesi önem taşıyor. İzmir'de yapılacak kentsel dönüşüm projeleri şehrin ekonomisini de dinamik hale getirir ve canlandırır. İzmir'in turizm, sağlık, tarım ve sanayi üretimi sektörleriyle Türkiye ekonomisinden aldığı pay giderek artıyor" şeklinde konuştu.

5 YENİ KONUT PROJESİ

2021 ve 2022'de 5 yeni inşaat projesine başlamaya hazırlandıklarını dile getiren Kalı, "İzmir'in her noktasında olmayı seviyoruz. Çünkü kentin potansiyeline inanıyoruz. 2021ve 2022 yılı içerisinde Gaziemir, Urla, Alsancak ve Çiğli'de yeni konut projelerine başlayacağız. Biz grup olarak bugüne dek toplam 15 proje gerçekleştirdik. 6 binin üzerinde konut yaptık. Binalarda çatlak bile oluşmadı. Doğru lokasyonda doğru işler yapmamız ve asıl mesleğim olan cerrah titizliği de inşaat sektörüne de dolaylı olarak yansıdı. MyVia ve MyWay markaları insanların aklında bir güven duygusu uyandırmayı başardı. Dikey mimariden çok yatay mimariye önem vermeli. İzmir’de konut fiyatları yüzde 50 arttı. Yeni üretim de yok. Çünkü İzmir'de arsa ve arazi üretmek çok zor. Bu nedenle yeni bina stoğu yapmakta zorlanıyoruz. 2023 yılı sonunda grup olarak yüzde 100 büyüme hedefimiz var. Şu ana kadar yalnızca inşaat alanında toplam 3 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik. Toplamda 2 bin 500 kişilik bir istihdam yarattık. 2021 ve 2022 yıllarında ise hem inşaat hem de sağlık tarafında yeni yatırımlara imza atacağız" dedi.

'ÜÇ YENİ HASTANE' 

Sağlık sektöründeki yatırımların devan edeceğini dile getiren Op. Dr. Kenan Kalı, "İzmir ve Ege'de sağlık alanında 3 yeni yatırım daha yapmak istiyoruz. Şu anda Gözde İzmir Hastanesi ve Özel Sağlık Hastanesi olarak kentin merkezindeyiz. İzmir'in kuzey ve güneyine iki yeni hastane daha kazandıracağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.