Geniş Balkonlu, Bahçeli ve Merkezi Projeler Talepte İlk Sırada!

Geniş Balkonlu, Bahçeli ve Merkezi Projeler Talepte İlk Sırada!

Pandemi ile birlikte oluşan izole yaşam arayışlarını karşılayan geniş balkonlu, bahçeli konutlar; geniş peyzaj alanı ve yürüyüş parkurlarıyla da satışlarda ilk sıraya yükseldi. Merkezi lokasyon beklentisi de talebe yön veren önemli bir kriter.

A+A-

Konutta bahar sezonunun açılmasıyla geniş balkon, bahçe ve depolama alanı seçenekleri ve üst düzey donanımlarıyla şehrin içinde müstakil yaşam ortamı sunan projeler, talepte ilk sıraya yükseldi. Pandemi öncesinin çok katlı dev projelerinin yerini; daha butik, bol yeşil alana sahip projeler almaya başladı. Yatırımcıda pandemi etkisiyle oluşan bu eğilim, dijital teknolojinin olumlu etkisiyle de giderek yaygınlaşıyor. Geleceğin çok katlı, dev projeleri, az katlı, geniş bahçe ve balkonlu bol yeşil alanlı olarak revize ediliyor.

Doğal yaşam alanı ve merkezi lokasyon kriteri

Pandemi ile başlayan izole yaşam beklentisinin bahar sezonunda da satışlara yön verdiğini vurgulayan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Konut sektöründe pandemi etkisi sürüyor. Konut satışlarında yaşanan hareketlilikte, izole yaşam beklentisini karşılayabilen projeler söz sahibi bir konumda yer alıyor. Yatırımcıların geniş balkon, bahçe, yürüyüş yolları ve peyzaj alanlarının yanı sıra merkezi konumuyla da şehrin içinde izole yaşam imkânı sunan projelere eğilimi devam ediyor. Yatırımcı için projenin sunduğu doğal yaşam alanının yanı sıra merkezi konumu da önemli bir kriter olarak karşımıza çıkıyor. Bu iki kritere sahip projeler, satışlarda ilk sırada yer alıyor. İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan Pendik’te müstakil yaşam sunduğumuz ‘Ondörtüç Pendik’ projemize gelen talepler, pandemi ile artışa geçmişti. Bahar sezonuyla birlikte daha da artış yaşanıyor.” diye belirtti.

Her büyüklükteki dairede balkon yer alıyor

İmza attığı projelerle sektörün yenilikçi markaları arasına giren İnsay Yapı, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Pendik’te hayata geçirdiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle yatırımcıların doğal yaşam alanı ve merkezi lokasyon beklentisini karşılıyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin çoğunda da balkon yer alıyor. Projenin yüzde 85’i balkonlu dairelerden oluşuyor. Şehrin içinde müstakil bir yaşam vaat eden projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. 1+1 dairelerin çoğunda da 1 balkon, 3+1 dairelerde ise 2 balkon bulunuyor.

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

'Ondörtüç Pendik' projesi, 9 bin metrekarelik alan üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden oluşuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunduğu ve her daireye depo alanının tahsis edildiği projedeki mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini tamamlıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projenin sunduğu müstakil yaşam olanakları, talebe yön veriyor. 1+1 dairelerin 400 bin TL’den başladığı projede, 2+1 daireler 548 bin TL’den, 3+1 daireler ise 778 bin TL’den satışa sunuluyor.

Depolama alanlarıyla ofisi ve okulu eve sığdırdı

 ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, depolama alanlarıyla ofis ve okul yaşamını da evlere sığdırıyor. Projede yer alan 2+1, 3+1 konutların her birine geniş depolama alanları yer alıyor. Depolama alanlarının büyüklükleri 3 ile 3.5 metrekare arasında değişiyor. 3+1 olan 3 cepheli köşe dairelerde, biri dairenin hemen karşısında konumlandırılan, diğeri ise otopark katında yer alan 2 depo bulunuyor.

Teknokent’e komşu…

Pendik'in merkezinde yer alan 'Ondörtüç Pendik' projesi, merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Yapımı devam eden Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattı, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Teknokent'e de komşu olan proje ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ulaşma imkânı sunuyor.

 

 

 

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta

Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan proje, dört bir yanı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota ise 15 dakika ve eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.