Gebze Halkalı Tren Ücretleri Belli Oldu

Gebze Halkalı Tren Ücretleri Belli Oldu

Gebze Halkalı Banliyö treni dün itibariyle seferlerine başladı. 43 istasyondan oluşan ve 115 dakika süren Gebze Halkalı tren hattı ücretleri de belli oldu.

A+A-

İlk gün seferlerin başlamasıyla birlikte Marmaray ücret tarifesi de açıklandı. Buna göre Gebze-Halkalı arası tam biletler için toplam yolculuk ücreti 5.70 TL. Bu rakam indirimli biletler için ise 2.75, diğer indirimli biletler için 4 TL. Ancak burada en önemli konu ‘ücret iadeleri.’ İneceğiniz durakta mutlaka kartınızı elektronik geçiş sistemlerinde okutmanız gerekiyor. Böylece yolculuğunuz hesaplanarak ücret iadesi gerçekleşiyor.

115 DAKİKA

Sabah saat 06.00’da Gebze’den başlayan yolculuğumuz tam 115 dakika sürdü. Saat 07.55 itibariyle tren Halkalı banliyö istasyonuna ulaştı. Gebze-Halkalı arasında da Bostancı-Bakırköy arası 37 dakikada aşıldı. Söğütlüçeşme-Yenikapı arasındaki mesafe ise 12 dakika sürdü.

43 İSTASYON İÇİN AYRI YÖNLENDİRME

Gebze-Halkalı arasında 43 istasyon bulunması nedeniyle yönlendirmelerin de sayısı fazlaydı. İlk gün olması sebebiyle birçok istasyon görevlisi de vatandaşlara yardımcı oldu. Yönlendirmelerin sayısının hızlı tren seferleriyle birlikte artacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.