Garanti BBVA Mortgage’dan 'İlk Evini' Alanlara 300 TL Bonus Ev Hediyesi

Garanti BBVA Mortgage’dan 'İlk Evini' Alanlara 300 TL Bonus Ev Hediyesi

Garanti BBVA Mortgage’den 50.000 ila 100.000 TL arasında konut kredisi kullanan ilk bin kişiye 300 TL bonus hediye edilecek.

A+A-

Mortgage Uzmanı Garanti BBVA, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine ev hediyesi olarak 300 TL bonus veriyor. 31 Aralık 2019 tarihine kadar Garanti Bonus, Money Bonus, Bonus Flexi, Flexi kartlarının dahil olduğu kampanya kapsamında konut kredisi kullanmak isteyenler, Garanti BBVA şubelerinden, garantimortgage.com sitesinden ve 444 3846 – 444 EVİM telefon hattından başvuruda bulunabilecek.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “Günümüzde konut kredisi kullananların büyük bölümünü ilk evini satın almak isteyenlerin oluşturduğunu gözlemliyoruz. Bu nedenle, ev sahibi olurken Garanti BBVA Mortgage’ın avantajlı faiz oranları ve kredi seçeneklerini tercih eden müşterilerimize bir ev hediyesi vermek istedik. 1 ay sürecek kampanya kapsamında 300 TL Bonus hediye ederek ev ihtiyaçlarına küçük bir katkıda bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olan müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.