Galatasaray Florya Arsası İhale Sonucu

Galatasaray Florya Arsası İhale Sonucu

Emlak Konut GYO Galatasaray'ın Florya'da bulunan 63 dönüm arsa ihalesinin 1. oturumunu gerçekleştirdi. 1. oturumda 9 firma teklif verdi. İhalenin 2. oturumunu en yüksek teklifi veren Öz Er-Ka İnşaat kazandı

A+A-

Emlak Konut GYO Bakırköy Florya arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin 1.oturumunun ardından 2. oturum da bugün gerçekleşti.   

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından bugün  yapılan İstanbul Bakırköy Florya Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu ihale sonucu açıklandı.

Toplam arsa alanı 63 bin 230 metrekare, toplam inşaat alanı ise 55 bin 98 metrekare büyüklüğündeki arsanın kazananı Öz Er-Ka İnşaat oldu. Şirket, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 2 milyar 250 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 832 milyon 500 bin TL teklif verdi. Teklifler henüz değerlendirme aşamasında. Bu projede; elde edilecek "Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri"nin yaklaşık yüzde 71,43'ü Emlak Konut GYO'ya yaklaşık yüzde 28,57'si ise Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne ait olacak. 

İhaleye esas taşınmazların tespit edilen asgari bedeli 383 milyon 554 bin 450 TL.

GALATASARAY FLORYA ARSASINA TEKLİF VEREN FİRMALAR

galatasaray-florya-arsa-ihalesi.jpg

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat, 2004 yılında Mehmet Mısırcı tarafından İstanbul Esenyurt'ta hizmetlerine başladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.