Galata Rezidans Yatırımcılarına Yüzde 100 kazandırdı

Galata Rezidans Yatırımcılarına Yüzde 100 kazandırdı

Bornova’da hayata geçirilen Galata Rezidans projesinde teslimler aralık ayında başlıyor. Galata Rezidans İnşaat yönetim kurulu üyesi Berk Kayışoğlu, “Lansmandan ev alan müşterilerimiz yüzde 100’ün üzerinde kazanç sağladı” dedi.

A+A-

Galata Rezidans olarak ilk projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Galata Rezidans yönetim kurulu üyesi Avukat Berk Kayışoğlu şunları ifade etti, “Kurucumuz Enver Kayışoğlu 1996 yılından beri hizmet sektöründe faaliyet gösteriyor. Galata Danışmanlık şirketi 22 ilde 1.200’ü aşkın personelle hizmet veriyor. 2000 yılından beri inşaat mühendisliği yapan ve 100’ü aşkın projede yönetici olarak görev yapan Ümit Orkan Erdim ile ortaklık yaparak Galata Rezidans’ı kurdu. Firma olarak ilk projemizi Bornova’da inşa ediyoruz.”

galata-rezidans-fiyat-001.jpg

ARALIKTA TESLİM

Galata Rezidans projesinin detayları ile ilgili bilgi veren Kayışoğlu, “Projemiz 140 konut ve 22 dükkandan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projemizi rezidans konseptiyle hayata geçirdik. 2019 yılında başladığımız projeyi pandemi sürecine rağmen herhangi bir gecikme yaşamadan zamanında teslim ediyoruz. Anahtar teslimleri aralık ayında başlayacak. Hem marka değerimizin korunması amacıyla site yönetimini 5 yıl boyunca biz üstleneceğiz.”

DÖVİZDEN VE ALTINDAN DAHA ÇOK KAZANDIRDI

İlk projelerinde çok büyük talep ile karşılaştıklarını ve satışları büyük oranda tamamladıklarını ifade eden Kayışoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Projemiz yatırımcılardan çok büyük ilgi gördü. Satışlarımızın yüzde 90’ı tamamlandı. Lansmandan ev alanlar yüzde 100’ün üzerinde kazanç elde ettiler. Kriz döneminde en verimli yatırım aracı oldu. Ne döviz ne altın ne de diğer yatırım araçları bu kadar kazandırmadı. Fiyatlarımız 1 milyon liradan başlıyor. 60 ay vade 0,99 kredi imkanı sağlıyoruz. Şirket içi vade seçeneklerimiz ve peşin ödemelerde indirim kampanyalarımız devam ediyor” dedi.

galata-rezidans-satilik-001.jpg

Yaşar Üniversitesi ve Bölge metro durağına yürüme mesafesinde yer alan Galata Rezidans projesi Ege Üniversitesi Hastanesi, Forum Bornova AVM ve Çevreyoluna çok yakın lokasyonda bulunuyor.

Projenin sosyal olanakları yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Fitness salonu, güvenlik ve peyzaj alanları bulunuyor. Projede aynı zamanda 22 mağazadan oluşan bir çarşı da yer alacak. Projede yaşam başladığında çarşı da faaliyete geçecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.