Fuzul Yapı'nın Milyonluk Beşiktaş Projesi Bu Yıl Başlayacak

Fuzul Yapı'nın Milyonluk Beşiktaş Projesi Bu Yıl Başlayacak

Emlak Konut GYO’nun İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihalesini kazanan Fuzul Yapı, Dikilitaş’taki 3 bin 357 metrekare alanda inşaata sene sonu başlayacak.

A+A-

Pandemi yılı 2020’de Başakşehir’de hayata geçirdiği Başakşehir Avrasya projesinde bir günde 405 daire satışı ile dikkatleri üzerine çeken Fuzul Yapı, 2021’de de Beşiktaş’ta özel bir projeye başlayacak. Emlak Konut GYO güvencesi ile sene sonunda inşaatına başlanacak Beşiktaş projesi, Balmumcu’da konumlanıyor. Barbaros Bulvarı’na cepheli, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’ne ait riskli bir binanın da yer aldığı 3 bin 357 metrekare alanda özel bir proje hayata geçireceklerine vurgu yapan Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, “Konumuyla İstanbul’un tam ortasında yer alan projemiz, hem yeşil dostu konsepti hem de tasarımı ile öne çıkacak. İstanbul’un en değerli projesini hayata geçireceğiz.” dedi.

Daha önce hayata geçirdikleri projelerde de Fuzul Yapı yatırımcılarına ortalama yüzde 76 prim kazandırdıklarına dikkat çeken Akbal, “Dolayısıyla sadık müşteri portföyümüz oluştu. Beşiktaş’ta ise en değerli projemiz ile farkımızı ortaya koyacağız.” dedi. Özellikle pandemi sonrası oluşan hassasiyetlere göre özel bir proje hayata geçireceklerine dikkat çeken Akbal, “Bu proje Fuzul Yapı’nın yıllarca edindiği tecrübenin izlerini taşıyacak.” dedi.

1 günde 405 daire satmıştı

Başakşehir’de pandemi yılı 2020’nin ortasında son projesi Başakşehir Avrasya’ya başlayan Fuzul Yapı, satışa çıktığı ilk gün 405 daireyi bir günde satarak rekora imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.