Folkart'tan 400 Milyon TL'lik Yeni Proje

Folkart'tan 400 Milyon TL'lik Yeni Proje

Folkart Vega projesinin yanındaki arsayı satın alan Folkart Yapı burada 400 milyon TL yatırımla yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için mimarlık firmaları tasarım çalışmalarına başladı.

A+A-

Folkart Yapı tarafından Konak'ta hayata geçirilen FOLKART VEGA projesinin yoğun taleple karşılaşması üzerine; şirket VEGA’nın yanında bulunan araziyi de satın aldı. 

Folkart, bu arazide VEGA projesine uyumlu yeni bir konut projesi için düğmeye bastı. 400 milyon TL'lik yatırım ile hayata geçirilecek yeni proje için Türkiye’nin ünlü mimarlık ofisleri proje için çalışmalara başladı. 

VEGA’YA YOĞUN İLGİ

Folkart’ın yeni projesi, İzmir Yeni Kent Merkezi’nin Liman arkasında konumlanan Folkart Vega’nın hemen yanındaki alanda hayata geçirilecek. 

VEGA’ya gösterilen yoğun talep için İzmirliler’e ve Türkiye’ye teşekkür eden Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Türkiye’nin en iyi mimarlık ofislerinin, yeni proje için çalışmaya başladıklarını belirtti. Mesut Sancak, "Yeni projemiz, yine komşusu Folkart VEGA ile estetik uyum sağlayacak bir anlayışla, çevreci yaşam alanlarının öne çıktığı bir yaklaşım eşliğinde, İzmir’e çok yakışacak bir proje olacak. Çok değerli mimarlık ofisleri, şimdiden proje için çalışmaya başladı" diye konuştu.

folkart-yeni-proje.jpg

VEGA TESLİMİ: 2021 SONU

Adını Lir takım yıldızındaki en parlak yıldızdan alan Folkart Vega, Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında, 843 konut ile 53 ticari alandan meydana geliyor. Projenin teslim tarihi 2021'in sonu olarak belirlendi. Özel bir yeni teknoloji içeren, temel ve zemin çalışmasından sonra, hızla yükselmeye başlayan VEGA Projesi, her noktasından panoramik körfez manzarasına sahip bir yaklaşımla inşa ediliyor. Yenilikçi bir mimari anlayış esas alınarak tasarlanan, peyzaj alanlarıyla öne çıkan çevreci proje, denizi kucaklayacak şekilde konumlandırıldı. Kentin ana akslarına çok yakın, Alsancak’ın yanı başında yükselen VEGA Projesi, aynı zamanda geçtiğimiz günlerde açılan İzmir’in en büyük hastanesi olma özelliğine sahip, Medicana International Hospital’in de hemen yanında konumlanıyor.

Folkart’ın, VEGA’nın yan komşusu olacak yeni projesi de, benzeri özelliklere sahip olacak. 

YATIRIMCI KAZANIYOR

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart’ın tüm yeni projelerinde yatırımcılar için de; huzurlu, güvenli, kazançlı bir gelecek sunduğuna dikkat çekti.  Geçtiğimiz aylarda Türkiye İtibar Akademisi tarafından, ülkemizin en itibarlı markalardan biri seçilen olarak seçilen Folkart’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, şirketlerinin yatırım atağının devam edeceğini, önümüzdeki dönemde, yeni sürprizlere hazırlandıklarını dile getirdi.

İnşaat maliyetlerindeki ciddi artışa rağmen, İzmir’in merkezindeki Folkart’ın Vega projesinde de, hala avantajlı fiyatlar ile son satışlar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.