Flowers Park Mimaroba Fiyatları 650 Bin TL'den Başlıyor

Flowers Park Mimaroba Fiyatları 650 Bin TL'den Başlıyor

Megavizyon İnşaat tarafından hayata geçirilen Flowers Park Mimaroba projesi 190 konuttan oluşuyor. Flowers Park Mimaroba'da daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor.

A+A-

Megavizyon İnşaat tarafından inşa edilen Flowers Park Mimaroba projesi satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme avantajları sunuluyor.

İstanbul’un değeri her geçen gün artan semti Mimaroba'da inşa edilen Flowers Park projesi satışta. Projede daire fiyatları 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yüzde 15 indirim fırsatının sunulduğu projede yüzde 0.64 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor. Projede daire teslimlerinin 2021 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toplam 13,5 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Flowers Park Mimaroba projesi 6,5 dönüm peyzaj alanına sahip. Proje içerisinde ise 190 daire bulunuyor.

7/24 güvenlik hizmetleri,teknik servis ve açık/kapalı otoparkları bulunan Flowers Park'ın sosyal donatı alanları arasında fitness, sauna, hamam ve davet salonları, çok amaçlı spor sahaları,kreş ve çocuk oyun alanları mevcut.

Flowers Park Mimaroba projesi E5, TEM ve Kuzey Oto Yolu Bağlantılarının yanı başında, denize 500 metre, Büyükçekmece Gölü’ne 2 kilometre mesafe uzaklıkta konumlanıyor. Boğaz’ın emsali deniz ve geniş peyzaj panoraması, 13,5 Dönüm üzerinde sadece 190 seçkin dairesi ve 6,5 Dönüm peyzaj alanı ile mutluluğu bölgenin en büyük bahçesinde yaşayın...

Flowers Park Mimaroba iletişim bilgileri:

Adres: Ekinoba Mh.Piri Reis Cad. Flovers Park Satış Ofisi Mimaroba-Büyükçekme/İstanbul
Telefon: 0212 999 94 93

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.