Erkaya Life Projesinde Yaşam Başladı

Erkaya Life Projesinde Yaşam Başladı

Erkaya İnşaat, Menemen Koyundere'de yapımını tamamladığı Erkaya Life projesinin anahtarlarını düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim etti.

A+A-

6 dönüm üzerinde modern ve ferah bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, ekip olarak büyük bir emek verdikleri Erkaya Life projesinin anahtarlarını teslim etmekten ötürü büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Doğan Kaya, “Projede 4 blokta toplam 112 daire bulunuyor. 3+1 daireler 128 metrekare ve 2+1 daireler ise 112 metrekare büyüklüğe sahip. Ankastre ürünleri, vestiyer, kombi, ve yerden ısıtma sistemi standart olarak sunuyoruz. Binalarda hep birinci sınıf malzeme kullandık. Erkaya Life'da peyzaj ve çevre düzenlemesine ayrı bir özen gösterdik. Proje bünyesinde açık havuz, modern bir spor salonu çocuk parkı, yürüyüş yolları da bulunuyor. 1 yıl boyunca site yönetimini Erkaya İnşaat olarak biz üstleneceğiz. Hem peyzaj alanlarının bakımını sağlayacağız hem de evlerde yaşanabilecek sorunlara hızlı bir şekilde çözüm getireceğiz” diye konuştu.

erkaya-insaat-menemen.jpg

KONUMUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Erkaya Life'ın konumuyla da dikkat çektiğini dile getiren Kaya, şunları söyledi: “Projemiz otobana bir dakika mesafede, mavişehire 12 dakikada gidilebiliyor. Erkaya Life'ı genelde aileler tercih ediyor. Kaliteli bir müşteri profilimiz var. İzmir dışından özellikle İstanbul'dan da yatırımcılar projemizi tercih etti. Bugün anahtar teslim törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu karşılıklı bir güvenin eseri. Daire sahiplerimiz bizlere güvendi ve bizler de onların isteklerini fazlasıyla yerine getirmeye çalıştık. Bizlere güvenen tüm çözüm ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.