Erdemark Ulukent Projesinin İnşaatı Başladı

Erdemark Ulukent Projesinin İnşaatı Başladı

Katal İnşaat, Gülsel İnşaat ve Erdemark İnşaat ortaklığıyla Menemen Ulukent’te hayata geçirilen Erdemark Ulukent projesinin inşaatı başladı. 105 konuttan meydana gelen proje 2021'in ilk çeyreğinde satışa çıkacak.

A+A-

İnşaat çalışmaları başlayan Erdemark Ulukent projesi 7.200 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bitişik nizam 3 bloktan oluşan projede 2 blok 9 kat bir blok da 10 kat olarak tasarlandı.

Projede toplamda 105 konut yer alacak. 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı projede teraslı ve bahçeli dairelere de yer verildi. Dairelerin büyüklükleri 100 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

erdemark-ulukent-satilik.jpg

2021’DE SATIŞA ÇIKACAK

Proje ortaklarından Gülsel İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Zeki Yüksel projeyi en geç 24 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi. Henüz satışa çıkmadıklarını belirten Yüksel, “Projemizin kaba inşaatını tamamladıktan sonra satışa çıkmayı planlıyoruz. Tahmini olarak 2021’in ilk çeyreğinde lansman fiyatlarımızla satışa çıkmış olacağız. Fiyatlarımız da o dönemde belli olacak” dedi.

erdemark-ulukent-projesi.jpg

Projenin sosyal olanakları arasında kapalı otopark, güvenlik, yüzme havuzu, fitness salonu, peyzaj alanları yer alıyor.

KARŞIYAKA’YA 96 KONUTLUK 2 YENİ PROJE

Gülsel İnşaat olarak yeni projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Zeki Yüksel Karşıyaka’da iki yeni projeye başlayacaklarını söyledi. Şemikler ve Demirköprü’de hayata geçirilecek olan projeler 96 konutta oluşacak. Henüz projelendirme aşamasında olan projelerin 2021 yılında başlaması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.