Emlak Vergisi, Tapu Harcı ve KDV'den Muaf 793 Arsa Satışa Çıktı

Emlak Vergisi, Tapu Harcı ve KDV'den Muaf 793 Arsa Satışa Çıktı

Milli Emlak 2022 yılının ilk arsa satış listesini yayınladı. Türkiye'nin çeşitli illerinde yer alan 793 arsa 5 yıl boyunca emlak vergisinden, tapu harcı ve KDV'den muaf bir şekilde yatırımcılara sunuluyor.

A+A-

Milli Emlak 2022 yılı için beklenen ilanlarını yayımladı. Milli Emlak / arsa satışları 2022 ilanları ile 47 ilde ucuz arsa satışlarına başladı. Satılık hazine arazileri için düşük fiyatın yanı sıra aynı zamanda 5 sene emlak vergisi muafiyeti, satış esnasında sıfır tapu harcı ve KDV muafiyeti ile 24 ay vadeli ödeme imkanları da bulunuyor. 

Türkiye genelinde yer alan 47 ilde satılık hazine arazileri için satış ilanları yayımlanırken 793 hazine arazisi alıcısını beklemeye başladı. Kurumun resmi internet sitesi olan Milli Emlak GOV TR sitesi üzerinden yayımlanan ilanlarda hazine arazisi almak isteyen kişilere yatırımlık arsalar sunulurken arsaların satış fiyatları kadar sunulan imkanlar da dikkat çekiyor. 

SIFIR TAPU HARCI VE KDV'SİZ SATILIK HAZİNE ARAZİLERİ  

Milli Emlak tarafından satışa sunulan ilanlarda birbirinden ucuz yatırımlık arsa fırsatları sunulurken Türkiye genelinde 47 ilde yer alan toplam 793 hazine arazisi için satışa çıkıldı. Aktif ilanların yanı sıra aynı zamanda 74 ilde yer alan 6 bin 574 hazine arazisinin satışı içinde ihale hazırlığı süreci başlatıldı. 

HAZİNE ARAZİSİ M2 FİYATLARI KAÇ TL?

Milli Emlak üzerinden yayımlanan ilanlarda 700 liradan başlayan fiyatlarla satış yapılırken hazine arazisi fiyatları standart bir m2 fiyatı üzerinden hesaplanmıyor. Her ilanda satışa çıkan hazine taşınmazı için taşınmazın konumu, bulunduğu şehir, merkezi yer olup olmaması, işgalli, işgalsiz olması, toplam büyüklüğü gibi özelliklere bağlı olarak satış fiyatları belirleniyor. 

SATIŞTAKİ ARSALARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.