Emlak Konut Vadi Evleri Projesinde 1. Etap Başlıyor!

Emlak Konut Vadi Evleri Projesinde 1. Etap Başlıyor!

İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 1968 ada 2 parselde konumlanan Emlak Konut GYO Vadi Evleri projesinde 1. etaba başlanılıyor.

A+A-

İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap yer teslimi  İnş. Tic. ve San. A.Ş. & Misek İnş. Tic. ve San. A.Ş. Adi Ortaklığı'na yapıldı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap Yer Teslimine ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap Konut ve Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi'nin yer teslimi Ahes İnş. Tic. ve San. A.Ş. & Misek İnş. Tic. ve San. A.Ş. Adi Ortaklığı'na 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü yapıldı.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 1968 ada 2 parselde konumlanıyor.

 Proje, Mercedes Bulvarı'n yakın mesafede yer alıyor. Yakın çevresinde, Tual Bahçekent, Mercedes Fabrikası, Bahçekent Flora Projesi, Gülbahçe mezarlığı, Hayat Park, Avrupark Bahçekent Projesi, Bahçekent Emlak Konutları Projesi, Cadde Flora, Sur Yapı Semt Bahçekent Projesi, sanayi siteleri ve boş arsalar, eski yapılar konumlanıyor. 

Vadi Evleri projesi Hoşdere Millet Bahçesi'ne yakın konumuyla ön plana çıkıyor. İstanbul Bahçekent'te yükselecek olan projede 496 konut ve 51 villa bulunuyor.

Müstakil ve bahçeli evlerin yer aldığı Vadi Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede mevcut olab villalar ise 3 oda 1 salondan 5 oda bir salona değişen büyüklüklerde tasarlandı.

Vadi Evleri 1. Etap projesi, Tem Otoyolu'na 2 kilometre, Mahmutbey gişelere 15 kilometre, Yeni Havalimanı'na 35 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Üniversitelere, AVM'lere, hastanelere yakın konumuyla dikkat çeken proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı'na da yakın mesafede konumlanıyor.

EMLAK KONUT GYO TARAFINDAN YAPILAN KAP AÇIKLAMASI:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1. Etap Konut ve Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi" nin Yer Teslimi, Yüklenici "Ahes İnş. Tic. ve San. A.Ş. & Misek İnş. Tic. ve San. A.Ş. Adi Ortaklığı" na 10.08.2022 Çarşamba günü yapılmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.