Emlak Konut GYO Cer İstanbul Projesi'nin değeri Ne Kadar?

Emlak Konut GYO Cer İstanbul Projesi'nin değeri Ne Kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) "İstanbul, Fatih, İmrahor İlyas Bey Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Cer İstanbul" projesine ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

A+A-

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Florya Evleri'ne ilişkin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Değerlemeye konu İstanbul İli, Fatih İlçesi, İmrahor İlyas Bey Mahallesi, 2384 Ada 7 parselde yer alıyor.

Değerleme konusu taşınmaz Yedikule Mahallesi’nde, tarihi yarım adanın güneybatı kısmında, Kennedy Caddesi ve Yedikule Hisarı Müzesi arasında konumludur. Bölgeye ulaşım özel araç ve toplu taşıma araçları ile rahatlıkla sağlanabiliyor. 

Bölge konut nitelikli gelişmiştir. Taşınmaza yakın konumda Yedikule Hisarı Müzesi, Yedikule Marina, Yenikapı Gösteri Alanı, Veliefendi Hİpodromu bulunuyor. Taşınmaz Avrasya Tüneli’ne yaklaşık 5km, E-5 Karayolu’na yaklaşık 3km. mesafede yer alıyor.

Planda gösterilen Turizm+Kültür Alanları; Tarihi Yarımada’nın tarihikültürel değerlerine hizmet vermek amacı ile projelendirilerek geliştirilecek alanlardır. Bu alanlarda nitelikli turizm-konaklama işlevleri, turizme hizmet verecek ticaret ve sosyal-kültürel işlevler birlikte yer alabilir.

Söz konusu projenin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri,  olurken, projenin mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri ise 1.288.239.506,10 TL oldu. Ayrıca projenin tamamlanması durumunda bugünkü değeri ise 2.117.269.437,86 TL olarak belirlendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.