Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar Projelerinde Ön Talep Başladı

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar Projelerinde Ön Talep Başladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor. Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri yıl içerisinde satışa çıkacak. Projelerde ön talep avantajı devam ediyor.

A+A-

Çekmeköy projesinde 4 bin bağımsız bölüm yer alacak

4 bin bağımsız bölümün yer alacağı Emlak Konut GYO Çekmeköy projesi yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek.  1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar konut tiplerinin bulunacağı projede çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve spor alanları gibi sosyal alanlara da yer verilecek. 264 bin metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken Emlak Konut GYO Çekmeköy projesinin arsa alanı 710 bin metrekare olarak belirlendi. Projede sağlık tesis alanı, cami ve kreş de yer alacak.

Avcılar projesi Küçükçekmece Gölü'ne komşu

1 milyon 783 bin 72 metrekare arsa alanıyla dikkat çeken Emlak Konut GYO Avcılar projesi, Firuzköy'de hayata geçirilecek. 568 bin 405 metrekarelik park alanının yer aldığı projede ilk etapta 4 bin konut inşa edilecek. Emlak Konut Firuzköy projesinde farklı etaplarda 6 bine yakın konut inşa edilmesi planlanıyor. Küçükçekmece Gölü'ne komşu olarak yükselecek olan proje balkonları, terasları ve geniş bahçeleriyle dikkat çekiyor. Yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek olan projede sosyal donatı alanlarına da yer verilecek. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.