Elite Concept’te Yüzde 10 İndirim ve 180 Ay Vade Fırsatı

Elite Concept’te Yüzde 10 İndirim ve 180 Ay Vade Fırsatı

Yaşamın başladığı Elite Concept’ te yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve 0,99 faiz oranı ile 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sunan Şua İnşaat kişiye özel ödeme planı da uyguluyor.

A+A-

Şua İnşaat, 27 yıldır çevre hassasiyeti yüksek ve insana saygılı projeler üretiyor. İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan son projesi Elite Concept’te de aynı misyonla hareket eden Şua İnşaat, akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti sayesinde yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlıyor. Gri su arıtma sisteminin kullanıldığı projede, ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için güneş enerjisinden yararlanılıyor. Dünyaca ünlü prestijli projelerde kullanılan ve güneşe karşı yüksek performanslı koruma sağlayan özel camların tercih edildiği Elite Concept’te, ısı ve aydınlatma amaçlı enerji kullanımından ciddi oranda tasarruf sağlanırken aynı zamanda işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması hedefleniyor. Hemen teslim ve hemen tapu özelliği ile dikkat çeken Elite Concept’te yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve 0,99 faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade seçeneği sunan Şua İnşaat, aynı zamanda kişiye özel ödeme planı uyguluyor.

İnşaat sektöründe 27 yıldır çevre hassasiyeti yüksek ve insana saygılı projeler üreten Şua İnşaat, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Doğayı korumaya ve iyileştirmeye yönelik tedbirleri projelerinin planlama aşamasında belirleyen ve attığı her adımda bu sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket eden Şua İnşaat, bulunduğu bölgede sembol niteliği taşıyan özgün projeler üretiyor. İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan son projesi Elite Concept’te de aynı misyonla hareket eden Şua İnşaat, kamu bankaları tarafından başlatılan 0,99 faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade fırsatı kampanyasına destek veriyor. Yaşamın başladığı ve hemen teslim, hemen tapu özelliğiyle avantaj sağlayan Elite Concept’te bu koşullara ek olarak yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Elite Concept, eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla elit bir yaşam konseptinin yanı sıra yüksek kazanç vadediyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.