Elite Concept'te Oturuma Hazır 3+1 Daireler Dikkat Çekiyor

Elite Concept'te Oturuma Hazır 3+1 Daireler Dikkat Çekiyor

Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept, büyüklükleri 169 metrekareden başlayan 3+1 daireleri ile dikkat çekiyor.

A+A-

Genellikle oturum amaçlı olarak tercih edilen 3+1’ler, çocuklu aileler ve geniş ev sevenlerden yoğun ilgi görüyor. Yaşamın ve yatırımın merkezinde konumlanan Elite Concept, bir yanda adalar, deniz ve tarihi yarımadanın göz alıcı siluetini diğer yanda Çamlıca’yı gören İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonları sayesinde her odadan balkona çıkış imkanı bulunan Elite Concept, aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti ve bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi olma özelliğiyle öne çıkıyor.

elite-concept-fikirtepe.jpg

Şua İnşaat’ın “Yaşamın merkezinde, İstanbul’un ortasında elit bir konsept” söylemi ile Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept, 169 metrekareden başlayan ve genellikle oturum amaçlı olarak tercih edilen 3+1 daireleri ile dikkat çekiyor. Kalabalık ve çocuklu ailelerin yanı sıra geniş daire sevenler tarafından da yoğun ilgi gören 3+1 daireler, 1 milyon 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fikirtepe’nin hemen teslim projesi Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.