Elite Concept’te Bayrama Özel İndirim

Elite Concept’te Bayrama Özel İndirim

Hemen teslim Elite Concept’te yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve “Enflasyona Endeksli Konut Kredisi’’ kampanyası uygulanıyor.

A+A-

İnşaat sektöründe 27 yıldır projeler inşa eden Şua İnşaat, Anadolu yakasının kalbi ve yaşamın merkezi Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan hemen teslime hazır projesi Elite Concept’te Kurban Bayramı’na özel kampanya başlattı. 10-18 Ağustos tarihleri arasında yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunan Şua İnşaat, bayrama özel kampanyaya ek olarak Elite Concept’te “Enflasyona Endeksli Konut Kredisi’’ kampanyası da uyguluyor. İki farklı faiz uygulamasının sunulduğu bu kampanya kapsamında ise ilk alternatifte önce sabit sonra değişken faiz oranı uygulanıyor. İkinci alternatifte ise Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) değişim oranına bankanın sözleşmede belirttiği marj oranının eklenmesiyle belirlenecek olan değişken faiz oranıyla kredi kullandırılıyor. 10 yıla kadar vade olanağı sunulan bu kampanya kapsamında uygulanacak faiz oranı ise sözleşmede belirtilen azami faiz oranını aşmıyor.

Kadıköy Fikirtepe’nin sembol projesine imza atan Şua İnşaat, Elite Concept’te Kurban Bayramı’na özel yeni bir kampanya başlattı. 10-18 Ağustos tarihleri arasında yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planının sunulduğu Elite Concept’te, bayrama özel kampanyaya ek olarak konut alımını kolaylaştırmak amacıyla bankalar tarafından başlatılan “Enflasyona Endeksli Konut Kredisi’’ kampanyası da uygulanıyor. 10 yıla kadar vade olanağı bulunan “Enflasyona Endeksli Konut Kredisi” kampanyası, enflasyondaki aşağı yönlü hareketlerde faizin azalacak olması sayesinde konut sahibi olmak isteyenlere yüksek kazanç vadediyor. Bu kampanya kapsamında iki farklı faiz alternatifi sunuluyor. İlk alternatifte önce sabit sonra değişken faiz oranı uygulanırken, ikinci alternatifte ise Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) değişim oranına bankanın sözleşmede belirttiği marj oranının eklenmesiyle belirlenecek olan değişken faiz oranıyla kredi kullandırılıyor. Ayrıca geri ödeme döneminde güncel oranlardan sabit faizli konut kredisine dönüş yapma imkanı da tanınıyor. Kredilerin faiz oranları, vadesi boyunca piyasa oranlarına göre yapılandırma yapılmaksızın 3, 6 ya da 12 ayda bir güncelleniyor. Güncelleme için de TÜFE yıllık yüzde değişim oranı baz alınıyor. Kampanya kapsamında ödenecek aylık taksitler, sözleşmede yer alan azami faiz oranını geçmeyecek şekilde değişiklik göstererek olumsuz sürprizler yaşama ihtimalini ortadan kaldırıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.