Elite Concept'te 20'de 20 Kampanyası

Elite Concept'te 20'de 20 Kampanyası

Şua İnşaat, İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’deki hemen teslim ve hemen tapu avantaj sağlayan projesi Elite Concept’te Eylül ayının 20’sine özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

A+A-

Şua İnşaat, İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu Kadıköy Fikirtepe’deki hemen teslim ve hemen tapu özelliği ile avantaj sağlayan projesi Elite Concept’te Eylül ayının 20’sine özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Hafta sonunu da içerecek şekilde 20-22 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında; 36 sıfır faiz ve 0,99 faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade seçeneğine ek kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. Eğlence, kültür, alışveriş ve yatırım avantajlarını bir arada sunan Fikirtepe’nin kendi içinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi Elite Concept, aidatları da azaltan doğaya dost akıllı ev konseptinin yanı sıra yüksek kalitesiyle dikkat çekiyor. İstanbul’un dört bir yanına hakim manzaraya sahip olan Elite Concept, dünyaca ünlü camlarla dizayn edilen sıra dışı cephe mimarisi, daireleri çevreleyen balkonları, özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok özelliğiyle elit bir yaşam konseptinin kapısını aralıyor.

 

İnşaat sektöründe 27 yıldır yaşama değer katan projeler üreten Şua İnşaat, yaşamın başladığı ve hemen teslim, hemen tapu özelliğiyle avantaj sağlayan projesi Elite Concept’te Eylül ayının 20’sine özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Hafta sonu da geçerli olacak şekilde 20-22 Eylül tarihleri arasında uygulanacak kampanya kapsamında; 36 sıfır faiz veya 0,99 faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar banka vade seçeneğine ek firma bünyesinde kişiye özel ödeme planı da uygulanıyor. 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Elite Concept, eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla elit bir yaşam konseptinin yanı sıra yüksek kazanç vadediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.