Egeli Style Satışa Çıktı! Yüzde 10 Lansman İndirimi

Egeli Style Satışa Çıktı! Yüzde 10 Lansman İndirimi

Egeli proje tarafından İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde hayata geçirilen Egeli Style projesi satışa çıktı. Konut satışlarında kişiye özel ödeme seçenekleri ve yüzde 10 lansman indirimi sağlanıyor

A+A-

Mimari ve proje alanında 35 yıllık deneyimini bulunan Egeli Proje; İzmir’in Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi’nde, otoyol bağlantısına 1 km mesafede Egeli Style Evleri projesini hayata geçiriyor. 

Her blokta 2 adet bahçe ve 2 adet teras dubleksi olan 4 blok ve 1 adet 4 katlı ikiz villadan oluşan Egeli Style’da özel tasarlanmış peyzajlı yeşil alanlara yer veriliyor.

egeli-style-konum.jpg

ÇEVRECİ BİNA VE YEŞİL ÇATI

Doğal ışıktan faydalanma, efektif iklimlendirme, artırılmış iç ortam kalitesi ve çevre dostu malzeme ile standart konutlara oranla %40'a varan enerji tasarrufu sunan Egeli Style Evleri’ni yalıtım özelliği ile evi yazın serin, kışın sıcak tutan yeşil çatılar tamamlıyor.

Proje Macrocenter, Migros ve özel okullara yürüme mesafesinde, İzmir'e ve Çeşme'ye 25 dakika, Urla'ya 15 dakika mesafede bulunuyor. 

egeli-syle-projesi.jpg

TESLİMLER OCAK 2020'DE

7/24 tam donanımlı güvenlik hizmeti, yerden ısıtma, doğalgaz ve akıllı ev sisteminin bulunduğu Egeli Style Evleri, peşinde %10 indirim fırsatı ve kişiye özel ödeme koşulları ile 2020’nin Ocak ayında teslim edilmek üzere satışa sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.