Ege Yapı Ispartakule Ön Satışa Çıkıyor

Ege Yapı Ispartakule Ön Satışa Çıkıyor

Ege Yapı Ispartakule projesinin Kasım ayı sonunda satışa sunulması planlanıyor. 19 bin metrekare büyüklüğünde alan üzerinde hayata geçirilecek olan projede, 1+1'den 4+1'e değişen konut tipleri yer alıyor.

A+A-

Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Ispartakule bölgesinde inşa edeceği yeni projesi için ön talep sürecini başlattı. Projenin bu ay sonunda ön satışa sunulması planlanıyor.

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Ege Yapı, İstanbul’un en hızlı gelişim gösteren bölgesinde, Avrupa Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yollarının yanı başında, aile yaşantısına uygun planları olan, panoramik göl manzaralı yeni projesi için düğmeye bastı. 

Bölgenin genel dokusunu bozmadan çevreye katkı sunacak şekilde tasarlanan ve yaklaşık 19 bin metrekare büyüklüğünde alan üzerinde hayata geçirilecek olan projede, 1+1’den 4+1’e kadar geniş balkonlu farklı konut tipleri bulunuyor. Projede açık hava cadde mağazaları da yer alacak. 

Toplu taşıma hatlarına, hastanelere, üniversitelere ve alışveriş merkezlerine yakın lokasyonuyla ön plana çıkan projenin, bölgede yapılması planlanan büyük yatırımlarla beraber prim potansiyeli katlanarak yükselecek. Ispartakule’deki projede bulunan bağımsız bölümlerin 36 ay içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.