Ege Üniversitesi'nden 3 Yıllığına Kiralık Akaryakıt İstasyonu Yeri

Ege Üniversitesi'nden 3 Yıllığına Kiralık Akaryakıt İstasyonu Yeri

Ege Üniversitesi Rektörlüğü kendi mülkiyetinde bulunan benzin istasyonu yeri 3 yıl süreyle kiraya verilecek. Benzin istasyonu yerinin yıllık kirası 464 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 23 Ağustosta gerçekleşecek.

A+A-

EGE ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

Üniversitemiz mülkiyetinde bulunan akaryakıt istasyonu yerinin kiraya verilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

ihale.png

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler:
A) Gerçek kişilerden istenen belgeler;
- Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisini, (Aslı Görülecek)
- İkametgah ilmühaberini, (ihale tarihinden en fazla 30 gün öncesine ait) (Aslı)
- Tebligat adreslerini beyan eder bir yazıyı, (Aslı) (İş Adresi Dışında İkamet Adresini Gösterir İkinci Bir Adres, E-Devlet’ten Çıktı Alınacak)
- İmza Sirkülerini, (Noter tasdikli) (Aslı)
- Vekaleten ihaleye katılınıyor ise vekaletname aslı veya noter tasdikli fotokopisi, (Aslı Görülecek)
- Cumhuriyet Savcılığından veya E-Devletten (son 6 ay içerisinde) alınacak Sabıka kaydı Çıktısı
B) Tüzel kişilerden istenen belgeler;
- 2021 yılına ait Oda Sicil Kayıt Belgelerini, (Aslı)
- Tüzel kişilik imza sirkülerini, (Noter tasdikli) (Aslı)
- Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişinin yetki belgesini, (Vekaletname) – (Aslı)
- Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişinin imza sirkülerini, (Noter tasdikli) – (Aslı)
- Tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri, (Aslı)
- Tebligat adresini beyan eden bir yazı, (Aslı) (İş Adresi Dışında İkamet Adresini Gösterir İkinci Bir Adres, E-Devlet’ten Çıktı Alınacak)-(1.Yetkiliye Ait)
- Cumhuriyet Savcılığından veya E-Devletten (son 6 ay içerisinde) alınacak Sabıka kaydı Çıktısı-(1.Yetkiliye Ait)
- Vergi Levhası Fotokopisi
C) Ortak istenen belgeler;
- İstekli, Akaryakıt İstasyonu dağıtıcılığı, satıcılığı veya işletmeciliği yaptığına dair resmi kurum ve kuruluşlardan alınan belgenin aslı veya noter tasdikli sureti veya idarece aslı gibidir şerhi taşıyan örneğini sunacaktır.
- İstekli, en az 15 yıllık akaryakıt dağıtım şirketi bayisi olduğunu kanıtlayıcı belgenin aslı veya noter tasdikli sureti veya idarece aslı gibidir şerhi taşıyan örneğini sunacaktır.
- İstekli, sermayesinin en az 50.000.000-TL (elli milyon türk lirası) olduğunu kanıtlayıcı belgenin aslı veya noter tasdikli sureti veya idarece aslı gibidir şerhi taşıyan örneğini sunacaktır.
- İstekli, 2020 yılı cirosunun en az 700.000.000-TL (yedi yüz milyon türk lirası) olduğunu kanıtlayıcı belgenin aslı veya noter tasdikli sureti veya idarece aslı gibidir şerhi taşıyan örneğini sunacaktır.
- İstekli, bayisi olduğu Ana Dağıtım ve Pazarlama kuruluşundan/kuruluşlarından alınmış Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşunun Bayisi olduğuna dair Bayilik Sözleşmesinin aslı veya noter tasdikli sureti veya idarece aslı gibidir şerhi taşıyan örneğini sunacaktır.
- İstekli, bayisi olduğu Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama Kuruluşunun EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 2020 yılı Aralık ayı petrol piyasası sektör verilerine göre en fazla akaryakıt satış verilerine göre toplam pazar payı oranı sıralamasında ilk beş kuruluş arasında yer alması gerekmekte olup bu husus ihale komisyonunca EPDK Aralık ayı raporu verilerine göre tespit edilecektir.
- İsteklinin devlet ihalelerine katılmaktan yasaklı olmadığına ilişkin beyan yazısı,
- Terör örgütlerine aidiyeti, iltisakı yahut bunlarla irtibatı olmadığı, Milli İstihbarat Teşkilatı veya Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bildirilen gerçek ve tüzel kişiler listesi içerisinde bulunmadığı ve terör örgütlerine iltisakının yahut irtibatının olmadığına ilişkin beyan yazısı,
- Kiralama konusu taşınmaz yerini gördüğüne dair dilekçe.
- İhale saatinden önce 13.932,00-TL geçici teminat yatırdıklarına dair makbuz veya bankalardan alınacak Süresiz Geçici Teminat Mektubu verilecektir. (Geçici teminat bedelinin nakit olarak yatırılması halinde Ege Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı veznesine veya IBAN numarasına (TR27 0001 2009 7140 0044 0000 04) yatırılabilir.)
- Şartname alındı makbuzu.(250,00-TL)
- Mail adresi vermeleri gerekmektedir.
D) Ortak Girişim olması halinde;
- Ortak girişim olması halinde, noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ve ortaklarca hazırlanan ortaklık sözleşmesi ile birlikte her bir ortağın (A) ve/veya (B) ile (C) bölümlerinde istenen belgeleri ayrı ayrı sunmaları zorunludur.
5. İhale Şartnamesi, İdarenin adresinde bedelsiz görülebilir ve ihaleye katılabilmek için 250,00-TL karşılığında E.Ü.REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI GENÇLİK CAD. NO:12 35040 BORNOVA- İZMİR adresinden alınabilir.
6. İsteklilerin,  ihaleye katılıma ilişkin tüm belgeleri ile birlikte ihale salonunda ihale saatinde hazır bulunmaları gerekmektedir.  Posta ile yapılacak müracaatlarda,  ihale saatine kadar evraklarının Komisyona ulaşması ve evrakları arasında 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’ nda öngörüldüğü şekilde teklif mektuplarının da olması koşuluyla müracaat kabul edilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.