Edremit Belediye Meclisi'nde İmar Görüşüldü

Edremit Belediye Meclisi'nde İmar Görüşüldü

Edremit Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yaptı. Toplam 31 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda kararların çoğu oy birliği ile alındı.

A+A-

Edremit Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Kamil Saka’nın başkanlık ettiği toplantıda 26 ana gündem ve önergelerle gündeme alınan 5 madde olmak üzere toplam 31 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıdan önce Başkan Saka, açıklamalarda bulunarak bazı basın yayın organlarında çıkan eleştirel haberlerin maksatlı olduğunu belirterek “Bugüne kadar halkın olan belediye mallarından hiç kimsenin haksız kazanç sağlamamasına izin vermedim, bundan sonrada izin vermeyeceğim” dedi.  Gündem maddelerine geçilmeden önce 2017 yılında hayata geçirilecek olan projelerin tanıtımı yapıldı. 2017 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu Üyeliği’ne yapılan kapalı oylama sonucunda Ali Yılmaz Diker, Coşkun Taşkın, Hasan Bodur seçildi. Toplantıda üç gündem maddesi oy çokluğu ile diğer tüm maddeler ise oy birliği ile kabul edildi.

İmar ile ilgili konular İmar Komisyonu’na, diğer bazı gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi. Ayrıca komisyonlardan gelen raporlar da tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonunda Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Meclisimizde aldığımız kararların Edremit’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Katılan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve izleyici olarak salonda bulunan yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıda her ay olduğu gibi işaret dili tercümanı görev yaparken; toplantı Edremit’te yayın yapan Zeytin FM Radyosu’ndan da canlı olarak yayınlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.