Double Tree By Hilton Elazığ Açıldı!

Double Tree By Hilton Elazığ Açıldı!

Double Tree by Hilton Elazığ’ın açıldı. Elazığ’daki otel, 11 Double Tree by Hilton otelinin arasında yerini aldı. Otel 110 odaya sahip.

A+A-

Hilton'un sektör lideri 14 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli Double Tree by Hilton Elazığ’ın açılışını duyurdu. Elazığ’daki otel, Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren 11 Double Tree by Hilton otelinin arasında yerini aldı.

Şehir merkezinde ve belli başlı turistik merkezlere de yakın konumda bulunan 110 odalı Double Tree by Hilton Elazığ, Elazığ Havalimanı’na 12 km mesafede. Çatı katındaki Terrace Bar & Cafe, şehrin en büyük teras kafelerinden biri. All Day Dining restoranında Türk ve dünya mutfağından birbirinden leziz yemekler, Lobby Bar’da atıştırmalıklar sunuluyor.

DoubleTree by Hilton Global Başkanı Dianna Vaughan şöyle konuştu: "DoubleTree by Hilton Elazığ konuklarını, DoubleTree by Hilton'a özgü misafirperverlik ve markanın alametifarikası, check-in sırasında çikolata parçacıklı sıcak kurabiye ile karşılıyor, konaklama boyunca mükemmel hizmet sunuyor. Merkezi konumu, tarihi alışveriş yerlerine ve Elazığspor'un kalesi Elazığ Atatürk Stadyumu’na yakınlığıyla otelimiz Elazığ'a hem iş hem de eğlence amacıyla gelenler için mükemmel bir seçim."

Ayrıca konuklar sauna, hamam, özel dinlenme alanları, masaj odaları, buhar odası, kuru ve ıslak sauna, jakuzi, kapalı havuz ve Vitamin Bar’ın bulunduğu spa'da stres atıp rahatlayabilir ya da 24 saat açık modern spor merkezinden yararlanabilirler. İş gezisi veya etkinlik nedeniyle otelde konaklayanlar içinse, 300 konuğa kadar ağırlayabilecek şekilde balo salonuna dönüştürülebilen toplantı alanı ve ücretsiz kapalı otopark bulunuyor.

Double Tree by Hilton Elazığ Genel Müdürü Sercan Köse ise “Double Tree by Hilton Elazığ’ın açılışını gerçekleştirmekten dolayı mutluyuz. Baştan aşağı yenilenen bu güzel otelde misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Modern ve tarihi detayların kombinasyonundan oluşan tasarımı, eşsiz yemek seçenekleri, üst sınıf servis ve hizmetleri ile Elazığ'ı ziyaret eden turistlerin tercihi olacağımızdan eminiz” dedi.

Otelin her odasında ücretsiz Wi-Fi, mini bar, kasa ve DoubleTree Sweet Dreams® Sleep Experience yatakları bulunuyor. Bazı odalarda balkon, ayrıca süit kategorisindeki geniş odalarda jakuzi ve elektrikli şömine yer alıyor.

Markanın “sıcak karşılaması” çikolata parçacıklı Double Tree kurabiyelerinin yanı sıra otel misafirlerine Wake Up DoubleTree Breakfast kahvaltı, oda içi gurme çay-kahve çeşitleri ve doğal Aroma Actives Essentials cilt ve vücut bakım ürünleri, kaliteli buklet malzemeleri ve tabii benzersiz DoubleTree by Hilton servisini sunuyor.

Double Tree by Hilton Elazığ’da da tüm misafirlerin ücretsiz katılabilecekleri Hilton’un 14 ayrı markasında uygulanan ödüllü sadakat programı HHonors® uygulanıyor. Doğrudan diledikleri bir Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan HHonors üyeleri, hem zamandan tasarruf ediyor hem de avantajlı fiyatlardan yararlanıyor. Bunun yanı sıraözel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi ve HHonors Puanları (Points) ile ödeme fırsatı yakalıyorlar. Üyeler ayrıca, Hilton Honors açık artırma platformu aracılığıyla çeşitli etkinliklere katılabiliyorlar.

Vali Fahri Bey Cad. No 37, 23000 Elazığ adresinde bulunan DoubleTree by Hilton Elazığ’a +90-424-2345000 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. DoubleTree by Hilton Elazigadresinden rezervasyon yapabilirsiniz.

DoubleTree by Hilton Elazığ hakkında detaylı bilgi için news.doubletree.com/elazig ve DoubleTree by Hilton otelleri açılış duyuruları için news.doubletree.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.