Dikey Mimaride Müstakil Yaşam!

Dikey Mimaride Müstakil Yaşam!

Atılgan İnşaat imzası taşıyan İzmir Mavişehir’deki Atılgan Oasis projesi dünyanın dikey mimarili ilk villa konseptli projesi olarak dikkat çekiyor

A+A-

7 yıldır proje geliştirme aşamasında olan Atılgan Oasis’te nihai proje pandeminin etkisiyle şekillendi.

Atılgan İnşaat’ın yöneticileri pandemi ile artan müstakil yaşam, bahçe ve havuz talebini şehir merkezinin dışına çıkmadan karşılamak amacıyla dikey mimaride müstakil yaşam imkanı sunan Oasis projesini geliştirdi.  Setap Mimarlık tarafından tasarlanan proje zemin + 10 kat olarak hayata geçiriliyor.

atilgan-oasis-satilik.jpg

78 villadan oluşan projede 4+1, 5+1 ve 8+1 villa seçeneklerine yer verildi. İzmir körfezi manzaralı villaların tamamında bahçe ve havuz bulunuyor. Villaların büyüklüğü brüt 426 ile 868 metrekare arasında değişiyor.

atilgan-oasis.jpg

Karşıyaka Mavişehir’de yükselen projenin 49 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Projenin zemininde 6 metre yüksekliğinde ticari alanlara yer verildi. Projenin ortasında ise 1000 metrekarelik bir hol yer alacak. Villa sahipleri araçlarını park ettikten sonra panaromik asansörlerle kendi katına çıkarak açık koridorlardan evine ulaşabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.