Denizin Huzurunu İzmir Körfezi Evleri ile Hissedin!

Denizin Huzurunu İzmir Körfezi Evleri ile Hissedin!

İzmir konut projeleri arasında en fazla dikkat çeken ve birçok olanağı beraberinde getiren İzmir Körfezi Evleri ile denizle kucaklaşmaya, denizin kokusunu hep duymaya hazır olun.

A+A-

Evinizin denizle kucaklaştığı, Üniversite, İzmir-İstanbul otoyolu güzergahından yer alan projede 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerden istediğinize uygun ödeme seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Dilerseniz peşin fiyata en avantajlı indirim fırsatlarından yararlanabilir, dilerseniz banka kredisi ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.   Bu proje kapsamında ihtiyacınıza göre tercih edeceğiniz 2+1 daireler 123 metrekare, 3+1 daireler 178 metrekare ve 3. Tip dubleks daireler tam 216 metrekare ile tercih edilebilir.

İzmir’in Yeni Gözdesi Evinizin Adresi

Şehrin her yerine kolay ulaşım imkânı sunan proje sayesinde hem denizin huzurunu evinizin içinde hissedecek hem de hiç zorluk çekmeden Katip Çelebi Üniversitesi’ne, Çevre Yoluna, 3. Mavişehir’e 6. Ege Üniversitesi’ne ve İzmir’in incisi Konak’a ulaşabileceksiniz. Muhteşem lokasyonunun sağladığı avantajlara ek olarak bu projenin size sunduğu diğer fırsatlar şöyle sıralanabilir;

  • Proje alanının %85’i peyzaj ve yaşanabilir alan içermektedir.
  • Otopark sorununuzun asla olmayacağı İzmir Körfezi Evleri ile otopark alanlarından istediğiniz gibi yararlanabileceksiniz.
  • Toplamda 8 Bloktan oluşan İzmir konut projeleri arasında en seçkini İzmir Körfezi Evleri sosyal alanlarıyla eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlayacak.
  • Yeşil alanları ile doğadan hiç kopmayacağınız İzmir Körfez Konutları sayesinde keyifli yürüyüşler gerçekleştirebileceksiniz.
  • Denizle kucaklaşan bu proje kapsamında çocuklarınız güven içinde çocuk oyun alanlarında vakit geçirirken içiniz hep rahat olabilir, çünkü İzmir Körfez Evleri en kaliteli güvenlik sistemleri ile denetlenmekte e 7 gün 24 saat güvenlik hizmetleri sunmaktadır.
  • Bu projede yer alarak istediğiniz zaman 2 adet yüzme havuzundan faydalanabilir ve ailenizle keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

İzmir’in yükselen projesi İzmir Körfezi Evleri Projesi kapsamında yapılacak olan evlerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Şehrin en önemli noktalarına yakın lokasyona sahip olan ve birbirinden özel olanaklarla ev sahibi olmanın keyfini çıkaracağınız bu özel projede yer almak için irtibata geçebilir ve merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. En uygun ödeme yöntemleri ile artık ev sahibi olmak hayal değil!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.