Dekar Uskumruköy ve Şehirbahçe Projelerinde Satış Fiyatları Belli Oldu

Dekar Uskumruköy ve Şehirbahçe Projelerinde Satış Fiyatları Belli Oldu

Dekar Yapı tarafından hayata geçirelen Dekar Uskumruköy ve Şehirbahçe projelerinde satış fiyatları belli oldu. Peki Dekar Uskumruköy ve Şehirbahçe projelerinde metrekare satış fiyatları kaç liradan başlıyor?

A+A-

Dekar Yapı, 2 yeni projesinde satışlara başlarken bu yılın son çeyreğinde ayrıca 2 yeni projeye daha hayata geçirecek.

10 haziranda gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla habercilerle bir araya gelen Dekar Yapı yetkilileri, bu sene ve önümüzdeki sene; toplamda 2.9 milyar liralık yatırım değerine sahip Dekar UskumruköyDekar ŞehirbahçeDekar Zekeriyaköy ve Dekar Kemerburgaz olmak üzere 4 yeni proje müjdesi verirken Uskumruköy ve Şehirbahçe projelerinde satışların başladığını, Zekeriyaköy ve Kemerburgaz projelerini ise bu yılın son çeyreğinde satışa sunacaklarını açıkladılar.

Satışa çıkan 2 projede genel bilgiler ve satış fiyatları şöyle:

Dekar Şehirbahçe

Bahçeşehir’de bugüne kadar bahçeli ev konseptinde 6 projeye imza atan Dekar Yapı’nın bu bölgedeki yedinci projesi olan ve 1.75 milyar TL yatırım değerine sahip Dekar Şehirbahçe; 41 bin metrekare büyüklüğünde bir arazi üzerinde 51 blokta, 2+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklükte 181 bahçeli evden meydana geliyor. İlk etapta konut teslimlerinin 12 ay sonra yapılacağı projede metrekare satış fiyatları 40 bin TL’den başlıyor.

Dekar Uskumruköy

Sarıyer Uskumruköy’de 25 bin 800 metrekarelik bir arazi üzerinde 450 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan Dekar Uskumruköy projesi; 27 blokta 63 bahçeli evden oluşuyor. 2+1’den 4+1’e kadar farklı bahçeli ev seçeneklerinin yer alacağı ve konut teslimlerinin 12 ay sonra yapılacağı projede metrekare satış fiyatları 60 bin TL’den başlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.