Dekar Kıyıbahçe 4. Etap Fiyat

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap Fiyat

Dekar Yapı tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinin 4. etabı satışa çıktı. Dekar Kıyıbahçe 4. etap fiyatları 1 milyon 700 bin liradan başlıyor.

A+A-

Gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. etabını satışa sundu. 

Doğayla iç içe, az katlı yaşamın önemini fark eden yoğun ilgiyle karşılaşan Dekar Kıyıbahçe projesinin birinci ve ikinci etap satışları sona erdi. 

Dekar Yapı tarafından İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Çekmeköy-Ömerli’de hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinin 4. Etabı satışa sunuldu. Dekar Kıyıbahçe’den konut sahibi olmak isteyenler, 12 ay ödeme olmadan yüzde 0,64 faiz ile hemen teslim fırsatından yararlanıyor. 4. Etapta satışa sunulan bahçeli evlerin teslimleri ise Aralık ayında yapılacak. 

dekar-kiyibahce-4-etap.jpg

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, küresel çapta etkilendiğimiz Kovid-19 salgını sebebiyle bahçe konut projelerine talebin arttığını vurgulayarak, “Salgın sürecinde sadece Türkiye değil tüm dünya önemli bir sınavdan geçiyor. Bu süreçte hemen hemen her sektörde ciddi değişimler yaşanıyor ve bunun devam edeceğini görebiliyoruz. Gayrimenkul sektöründe de talepler bu doğrultuda şekilleniyor. Salgın öncesinde alım süreçleri ortalama olarak bir ay sürerken, bu süreçte müşterilerimizin daha hızlı karar aldığını gözlemledik. Konut alıcılarında bahçeli ev tercihi hep ilk sırada olmasına rağmen geçmişte yaşanan sorunlar ve yeterli arz olmaması nedeniyle bahçeli ev satışları toplam konut satışı içinde küçük bir oran oluşturuyordu. Deprem gerçeği ve peşinden gelen pandemi süreci, konut alıcılarının öncelikli tercihlerinin, az katlı ve bahçeli ev alma yönünde değişmesine sebep oldu. Dekar Yapı olarak bu dönemde Kıyıbahçe ve Bahçeşehir’de inşa ettiğimiz Asmalı Bahçe Şehir projesindeki mevcut etapların hepsinin satışını tamamladık.” açıklamasında bulundu.  

Dekar Kıyıbahçe Yeşillikler İçerisinde Yaşam Vadediyor 

Projede, 84 ayrı blokta toplam 244 adet bahçeli dubleks konuta yer veriliyor. Dekar Kıyıbahçe’de evler, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Evler brüt 141 metrekare ve 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tüm evlerin 40 metrekare ile 200 metrekar arasında değişen bahçeleri ve gölete kıyısı bulunuyor. 

Dekar Kıyıbahçe projesinden konut sahibi olanlar bahçeli bir hayatın yanı sıra birbirinden farklı fırsatlar sunulan sosyal hayat ile de buluşacaklar. Projenin içerisinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, 3 adet çocuk parkı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, spor merkezi, sauna, kafe alanı ve bir market yer alacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.