Dedeman 2019'da İki Yeni Otel Açacak

Dedeman 2019'da İki Yeni Otel Açacak

Geçtiğimiz yıl turizm sektöründen 29,5 milyar dolar gelir sağlayan Dedeman bu yıl içerisinde 2 yeni oteli hizmete açacak.

A+A-

EMRULLAH AKÇAKAYA / DEDEMAN GENEL MÜDÜRÜ

YENİ OTELLER
Turizm, 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 12,3 artışla 29,5 milyar dolar gelir elde etti. Geçtiğimiz yıl 40 milyonu aşkın yabancı turisti ağırlayan ülkemizde, bu yıl sayının daha yukarılara tırmanması hedefleniyor. 2019 içinde iki yeni otelimizi sektörün hizmetine sunacağız. Organik ya da inorganik büyüme, ajandamızın üst sıralarında yer alıyor.

YATIRIMLAR
Bu yıl öncelikli hedefimiz, ülke turizmine en yüksek katkıyı sunmak. Bu bağlamda kritik önceliğimiz, grubumuzun üçüncü markası olan Smart by Dedeman yatırımlarımızın devamı önemli. Bir diğer önemli hedefimiz de uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil etmek ve yurt dışı otel sayımızı artırmak.

BÜYÜME
Büyüme oranlarımızı korumayı üçüncü hedefimiz olarak belirtmek isterim. Turizmdeki pozitif ivmenin de desteğiyle 2018’e göre yüzde 20 büyürüz. Global ölçekte yaşanan ekonomik daralma, kurun etkisiyle beraber ortalama oda fiyatını döviz bazında yükseltmenin zorluğu, büyüme hedeflerimiz açısından bizi zorlayacak. Bu nedenle ortalama oda fiyatında günlük dolar bazında yüzde 10 büyümeyi planlıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.