DAP Yapı: İzmir'de Kalıcı Olacağız

DAP Yapı: İzmir'de Kalıcı Olacağız

İzmir projesiyle birlikte ilk kez İstanbul dışına açılan DAP Yapı yönetim kurulu başkanı Ziya Yılmaz İzmir'de kalıcı olacaklarını ve birçok projeye imza atacaklarını söyledi. Yılmaz İzmir projesi için 13 bin 500 talep topladıklarını söyledi.

A+A-

İstanbul’da birçok projeye imza atan Dap Yapı İzmir’e açılıyor. İzmir’e kalıcı olmaya giden şirket ilk adres olarak Bornova’yı seçti.

İzmir Bornova’da 30 katlı 2 kuleden oluşan 700 bağımsız bölümeden oluşan yeni bir projeye imza atmaya hazırlanan Dap Yapı, İzmir’in yerel mimarisine uygun bir proje geliştirecek.

İzmir’in potansiyeline dikkat çeken Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz“İstanbul İzmir arasını 3.5 saate indirmesi beklenen otoyol projesi ve Körfez Geçiş Köprüsü İzmir’in kırılma noktası. Biz de bu projeleri görünce yatırım kararı aldık. Bornova’da 30 katlı 2 blok yapıyoruz. Yaklaşık 700 konut olacak” dedi.

DÜNYANIN EN HIZLI BÜYÜYEN İKİNCİ ŞEHRİ

İzmir’in sanayisinin son 10 yılda yüzde 140 büyüdüğünün altını çizen Yılmaz, dünyada sanayisi en hızlı büyüyen ikinci şehir İzmir dedi.

2 SENE SONRA METREKASİ 10 BİN TL’NİN ALTINDA EV BULMAK ZOR 

İzmir’in her yönden geleceğinin parlak olduğunu belirten Yılmaz, 2 sene sonra İzmir’de metrekaresi 10 bin TL’nin altında ev bulmak çok güç olacak diye konuştu.

İZMİR’DE KALICI OLACAĞIZ

İzmir’de konut pazarının bakir olduğuna dikkat çeken Ziya Yılmaz, Şehirde yapı stoku oldukça eski. Biz de kentsel dönüşüm konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İzmir’de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceğimizi de şimdiden söyleyebilirim. İzmir’de kalıcı olacağız ” dedi

Yeni projelerini 400 milyon TL yatırımla hayata geçireceklerini belirten Yılmaz, yeni projesinin Atatürk Stadı’na komşu ve denize 1000-1200 metre mesafede bulunduğunu söyledi.


13 BİN 500 TALEP
Dap Yapı Bornova projesinin detayları belli olmadan günde 300 ile bin kişi arasında talep aldıklarını söyleyen Yılmaz, toplam talebin 13 bin 500’ü bulduğunu belirtti. İzmir’de yerel mimari ile ilerleyeceklerinin altını çizen Yılmaz, “İzmir’de de yerel mimari üzerinden ilerleyeceğiz. İzmirlilerin yaşam kültürünü ve beklentilerini inceledik. Balkonlu ve teras evler yapmaya karar verdik. Proje detayları belli olmadan yoğun talep aldık” şeklinde sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.