Conatus Villaları Existence Satışa Çıktı! Fiyatlar 8 Milyondan Başlıyor

Conatus Villaları Existence Satışa Çıktı! Fiyatlar 8 Milyondan Başlıyor

Ekol Sağlık Grubu, Çeşme'de hayata geçirilen Conatus Villaları Existence projesinde yer alan villalar satışa çıktı. Projedeki villalar Haziran 2022'de teslim edilecek.

A+A-

Ekol Sağlık Grubu Çeşme Germiyan'da  inşaat yatırımları için düğmeye bastı. Conatus Villaları Existence isimli projede yer alan villaları satışa çıkardı. Villaların teslimi Haziran 2022'de yapılacak. Projede 9 adet villa yer alıyor. 5 adet villanın da kaba inşaatı başladı. Proje 600 metrekare yaşamsal alana sahip.

Projede her villaya özel havuz ve otopark yer alıyor. Proje içerisinde çocuklar için oyun alanları da yer alacak. Her villa akıllı ev teknolojisi ile donatıldı. 

6+1 ve 7+1 villaların yer aldığı projede villa fiyatları 8 milyon ila 10 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Peşin ödemelerde kişiye özel indirim bulunuyor. Ek olarak yüzde 20 peşin ödemede, yüzde 50'si Mart'ta geri kalan ödeme de teslimde yapılıyor.

 Çeşme'ye 15 dakika uzaklıkta bulunan  Conatus Villaları Existence, Ilıca ve Ildır arasındaki sahilde yükseliyor. Projede yer alan tüm villalar deniz manzaralı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.