Code Seferihisar’da Lansman Satışları Başladı

Code Seferihisar’da Lansman Satışları Başladı

Code İnşaat tarafından Seferihisar Düzce mahallesinde hayata geçirilen 14 villalık Code Seferihisar projesi lansmana özel fiyat ve ödeme avantajlarıyla satışa çıktı. Lansman fiyatları 15 hazirana kadar geçerli olacak.

A+A-

Seferihisar Çeşme, Karaburun’da yeni yatırımlar yapmayı hedefleyen Code İnşaat’ın Seferihisar’da hayata geçirdiği proje 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Toplamda 14 villadan oluşan projede 12 ikiz villa ile 2 iki müstakil villa bulunuyor. İkiz villalar 3+1 konseptinde net 150 metrekare olarak tasarlandı. 

code-seferihisar-fiyat.jpg

Seferihisar’ın girişinde Güzelbahçe-Seferihisar yolu üzerinde yer alan Code Seferihisar projesinde her villanın minimum 380 metrekare arsa alanı bulunuyor. Kapalı butik site konseptinde hayata geçirilen Code Seferihisar projesinde yüzme havuzu, otopark, peyzaj alanları, her villaya özel bahçe, yerden ısıtma imkanı bulunuyor.

İnşaat çalışmalarında sona gelinen projede anahtar teslimleri Ağustos 2023’te gerçekleşecek.

Anahtar teslim fiyat

Code İnşaat ile uzun yıllardır iş ortaklığı yapan Grand Gayrimenkul projenin satışını gerçekleştiriyor. Projenin detayları ile ilgili bilgi veren Grand Gayrimenkul’ün kurucusu Onur Uydu, “Code İnşaat, yurt dışındaki proje yönetimlerine yeşil ışık yakmış durumda. Projede anahtar teslim fiyatlarla satışa çıkıyoruz. Bu projeden yaşam satın alan yatırımcılarımız, herhangi bir hizmet bedeli, tapu harcı, elektrik-su bağlantı ücreti ödemiyor. Bizler de emlak ofisi olarak İzmir’de çok nadir görülen bu projenin bir parçası olmaktan gurur duyduk. Yetkili satış ofisi olarak çalışıyoruz. Proje satış yöneticilerimiz, şantiyenin alanında yer alan satış ofisimizden müşterilerimize sunumlar yapıyor” dedi.

code-seferihisar-satilik.jpeg

Lansmana özel fırsatlar

Lansman günü 4 villanın satışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Onur Uydu sözlerine şu şekilde devam etti: “Avantajlı lansman fiyatlarımız 15 Haziran tarihine kadar devam edecek. Lansmana özel ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Banka kredisi veya firma garantörlüğünde vade seçeneği sunuyoruz. Seferihisar’da kaliteli bir yaşam sürmek isteyenlerin ilk tercihi Code Seferihisar oluyor.”

Hem yaşam hem yatırım için uygun

Pazarlama argümanlarını çok iyi kullandıklarını belirten Uydu sözlerini şu şekilde noktaladı: “Ankara, İstanbul, Antalya gibi büyükşehirlerde ve yurt dışında pazarlama faaliyetleri yapıyoruz. Sosyal medyayı çok iyi kullanıyoruz. Hedef kitleyi çok iyi analiz ediyoruz. Gelen müşterilerimize VİP hizmet veriyoruz. Hem yatırım yapmak isteyenler hem de Seferihisar’dan yaşam satın almak isteyenler projemizi tercih ediyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.