Code Seferihisar'da 12 Ay Butik Yaşam

Code Seferihisar'da 12 Ay Butik Yaşam

Code İnşaat tarafından Seferihisar Düzce mahallesinde hayata geçirilen Code Seferihisar projesi 14 villalık butik bir site olarak hayat buluyor. Proje 12 ay yaşanabilecek bir yaşam alanı sunuyor.

A+A-

4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen projede 12 adet ikiz villa ile 2 adet müstakil villa yer alıyor.  Projede toplam 14 adet villaya yer verilirken villalar 3+1 olarak tasarlandı. Bitişik nizam villalar net 150 metrekareden oluşuyor. Seferihisar’ın girişinde Güzelbahçe-Seferihisar yolu üzerinde yer alan Code Seferihisar projesinde her villanın minimum 380 metrekare arsa alanı bulunuyor. Kapalı butik site konseptinde hayata geçirilen Code Seferihisar projesinde yüzme havuzu, otopark, peyzaj alanları, her villaya özel bahçe, yerden ısıtma imkanı bulunuyor.

Anahtar teslim fiyat

Code İnşaat ile uzun yıllardır iş ortaklığı yapan Grand Gayrimenkul projede yetkili satış ofisi olarak yer alıyor. Projede anahtar teslim fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor. Ev alan yatırımcı herhangi bir hizmet bedeli, tapu harcı, elektrik-su bağlantı ücreti ödeme zorunda kalmıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.