Cennet Yalova Projesinin Yüzde 65'i Satıldı

Cennet Yalova Projesinin Yüzde 65'i Satıldı

Osman Trk İnşaat tarafından 12 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Cennet Yalova projesinde konutların yüzde 65'i satıldı. 10.800 metrekarelik alanda yükselen Cennet Yalova projesi 147 konut ve 9 ticari üniteden meydana geliyor.

A+A-

Omran Trk şirketinin Cennet Yalova projesi, 10 bin 800 metrekarelik bir alanda, 9 ticari ünite ve 147 konuttan meydana geliyor. Çınarcık’ın merkezindeki bu projede 40 metrekareden 310 metrekareye kadar her bütçeye uygun villalar, dubleks daireler, stüdyo evler ve bir butik otel bulunuyor. 12 milyon dolar yatırım yapılan Cennet Yalova projesinde, şu ana kadar daire satışlarının yüzde 65’lik kısmı tamamlandı. 

Türkiye emlak piyasasına yatırım yapmak ve Türk-Arap ilişkilerini güçlendirmek amacıyla Arap-Türk-Körfez ortaklığı ile 2016'da kurulan Omran Trk şirketi, Cennet Yalova ve Al Muruj adlı inşaat projeleriyle Yalova’daki yatırımlarına devam ediyor.

'Yalova’daki yatırımlarımız devam edecek'

Arap-Türk ilişkilerinin gelişimine katkıda bulunmaktan ve Türkiye’ye yatırım yapmaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren Omran Trk şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Abdülaziz Kaşifoğlu: ‘‘Türkiye, gelişen ekonomisi, jeopolitik konumu, doğal kaynakları ve kültür yapısıyla hızla güçlenen önemli bir ülke. Omran Trk şirketi olarak Türkiye’deki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Cennet Yalova ve Al Muruj’la yola çıktığımız inşaat projeleriyle, çok başarılı işler yapmayı hedefliyoruz. Örnek daire ve satış ofisimizin hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor ve açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz.’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.